Ģeniālā repera Kanje Vesta biznesa idejas ierodas Latvijā

Nesen sociālo tīklu lietotāji varēja uzjautrināties par to, kā producents, mūziķis, dizaineris un ģēnijs Kanje Vests diedelē vienu miljardu ASV dolāru 'Facebook' dibinātājam Markam Cukerbergam. Gan tāpēc, ka reperim ir 52 miljonu ASV dolāru liels parāds, gan tāpēc, ka vajadzīgi papildus līdzekļi skaistu ideju realizēšanai. Internets smējās, Kanje dusmojās un pasaulē nekas nemainījās, taču pavisam nesen mūsdienu Pikaso ir manīts Zviedrijā, kur aizvadīja tikšanos ar 'IKEA' pārstāvjiem, kas raisījis spekulācijas par Kanje iesaistīšanos mēbeļu konstruktoru biznesā. Mums par to prieks, tāpēc esam gatavi darīt to, ko nedara Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra, un piedāvāt ceturtajam labākajam pasaules reperim biznesa iespējas Latvijā, lai palīdzētu nabagam izkļūt no parādiem.
Ģeniālā repera Kanje Vesta biznesa idejas ierodas Latvijā
1
‘Royal Golden Blue Limbazi milk’. Piens baltā kartona iepakojumā ir arhaiska tradīcija, kurai jāpaliek trīsdesmitajos gados. Šodien piena pakai ir jābūt tavas lepnās un radošās personības atspoguļojumam, tieši tāpēc tās vizuālajai identitātei ir jābūt karaliskai. Plaši atpazīstamais un pasaulē cienītais ‘Yeezy’ simbols liecinās par tavu izsmalcināto gaumi un progresīvo domāšanu. Cena par 1 litra paku - 15 eiro.
DELFI


Ģeniālā repera Kanje Vesta biznesa idejas ierodas Latvijā
2
Kanje varētu sadarboties ar kādu no Latvijas ātro kredītu uzņēmumiem, kļūstot par tā reklāmas seju un piedāvājot jauniešiem kredītlīniju, kas beidzot apmierinās visas viņu vajadzības. ‘KanjeLīnija’, tiks pieskaņota paša Kanje personīgajai dzīves situācijai, lai katrs augstskolas 1. kursa students spētu izdzīvot pasaules līmeņa zvaigznes problēmas.
DELFI


Ģeniālā repera Kanje Vesta biznesa idejas ierodas Latvijā
3
‘Špreezy’. Nemānīsimies, šprotes, kuras tiek uzdotas par ceturto Mildas zvaigzni, tomēr raisa asociācijas ar žūpām. Tas ir jāmaina, un vienīgais, kurš to varētu izdarīt, ir Kanje, ieviešot tirgū jaunās paaudzes šprotes, jeb kā viņš tās sauc, šprīziji. Askētiskais melnais mijas ar saulrieta zeltaino, un vilinošais nosaukums pats par sevi ir spējīgs atvērt rietumeiropiešu maciņus plaši jo plaši. Cena - 95 eiro.
DELFI


Ģeniālā repera Kanje Vesta biznesa idejas ierodas Latvijā
4
‘Pimped out DIPDAP bikes by Yeezy’. Katrs sevis cienīgs latvietis jau paspējis iepazīties ar šiem revolucionārajiem bērnu riteņiem, kuri jauno ziķeri radina pie stabilitātes nestabilā valstī. Šis Latvijas produkts jau ir iekarojis daudzu vecāku un vegānu sirdis. Kanje ir divi augoši bērni, viņi arī kļūs par produktu jauno seju gan ASV, gan Latvijā. Modeļi būs ar hroma spieķiem, brīnišķīgu koka tekstūru un sertificētu ‘Yeezy’ apstiprinājuma zīmi. Cena par vienu - 3000 eiro.
DELFI
Noskaidrots, kāpēc nav iespējams sodīt Aivaru Lembergu Noskaidrots, kāpēc nav iespējams sodīt Aivaru Lembergu   (34)
'Skats.lv' svētdienas šopingā: Ko var iegādāties Latgalītē par 20 eiro 'Skats.lv' svētdienas šopingā: Ko var iegādāties Latgalītē par 20 eiro   (2)
Straujuma dzimšanas dienā pazaudē telefonu; internetā noplūst tajā atrodamās fotogrāfijas Straujuma dzimšanas dienā pazaudē telefonu; internetā noplūst tajā atrodamās fotogrāfijas   (26)
Nopludināta informācija par tuvākajiem Maira Brieža pretiniekiem Nopludināta informācija par tuvākajiem Maira Brieža pretiniekiem   (14)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.