Īsta mīlestība un skaļākie attiecību skandāli Latvijas TV šovos

,
Ļoti nesavtīgu upurēšanos skatītāju labsajūtai mēdz veikt pašmāju TV šovu potenciālās zvaigznes. Šobrīd sabiedrību ir aizkustinājusi teju skandalozā raidījuma 'TV Zvaigzne' dalībniece Kristīne, kura ir paziņojusi, ka ir stāvoklī. Tā kā Kristīne nav ne pirmā, ne pēdējā, kura kameru priekšā skatītāju iztirzāšanai izliek savu privāto dzīvi, Skats.lv izlēma atcerēties dažus spilgtākos notikumus Latvijas pēdējo gadu šovos.
Īsta mīlestība un skaļākie attiecību skandāli Latvijas TV šovos
1
Grūtniece gan neizrāda vēlmi padoties un apgalvo, ka jūtas lieliski, tāpēc dalību šovā turpinās, bērniņu paturēs un jaunu tēvu - atradīs. Tas nozīmē, ka vismaz vēl kādu laiku sabiedrība varēs sekot līdzi Kristīnes progresam.
Publicitātes foto
Magone Burka
2
Drāmu, kas ietver palikšanu stāvoklī, piedzīvoja arī šova ‘Saimnieks meklē sievu' dalībniece Magone Burka, kura nodevās 'īslaicīgām attiecībām' ar guļbūvju meistaru Venti Vītolu. Cītīgākie fani, pateicoties TV šovam, nepalaida garām nevienu notikumu, kas bija saistīts ar Burkas grūtniecību, kā rezultātā visi zina, ka dēls ir nosaukts par Raimondu Saulgaiti Burku.
Privātais arhīvs


Kašers
3
Zināmu emociju un romantikas izvirdumu piedzīvoja arī multimākslinieks Kašers, kurš šovā ‘Okartes skatuve 2' kameru priekšā krāpa savu draudzeni. Vēlāk pats Kaspars atzina savu kļudu un norādīja, ka vainīgs bija šampanietis un mīlestības trūkums šova telpās.
F64


Īsta mīlestība un skaļākie attiecību skandāli Latvijas TV šovos
4
Romantisku atzīšanos mīlestībā šova ‘Okartes skatuve' ietvaros savulaik sniedza mūziķis no grupas ‘4vēji' - Kristaps Pujāts. Viņš par dziedātāju Sabīni Berezinu izteicās lakoniski: 'Es viņu mīlu, b**', tādējādi sniedzot paraugstundu visiem romantiķiem. Protams, solis izrādījās veiksmīgs, jo kārotā dziedātāja nekavējoties metās Kristapa apskāvienos.
Publicitātes foto


Rikardions
5
Jaunā ‘Okartes skatuves' zvaigzne - mūziķu apvienības dalībnieks Rikardions - šova ietvaros paspēja simpātijas izrādīt ne vienai vien dāmai, par savu mērķi uz brīdi uzstādot dziedātāju Olgu Rajecku. Dziedātāja uz brīdi bija ievākusies šova telpās, ko izmantoja Rikardions, lai izrādītu savu patiku un galu galā - tērpies vienās apakšbiksēs, centās Rajecku ievilināt džakuzi. Ja tas būtu izdevies, iespējams, šī rindkopa tik vienkārši nebeigtos.
Publicitātes foto


Soli tālāk TV šovu attiecībās veica 'Okartes skatuves' pāris Didzis un Kikī, kuri, izaicinot jaunāko skatītāju tikumību, kopošanās priekiem nodevās kameru priekšā. Kaut arī šis, pretēji citiem gadījumiem, nebeidzās ar bērna ieņemšanu, Kikī un Didža gadījums ir īpašs ar to, ka akts tika nofilmēts un vēlāk publicēts.

Kā Skats.lv ‘butt plug' latviskoja… Kā Skats.lv ‘butt plug' latviskoja…   (3)
Arī ‘Twitter’ lietotāji sašutuši par ‘Suns meklē mājas’ konceptu Arī ‘Twitter’ lietotāji sašutuši par ‘Suns meklē mājas’ konceptu  
Vēl ļaunākas idejas vēl nežēlīgākiem TV šoviem Vēl ļaunākas idejas vēl nežēlīgākiem TV šoviem   (1)
Ugunsgrēka mulsinošā un apšaubāmā loģika Ugunsgrēka mulsinošā un apšaubāmā loģika   (15)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.