Kas tika izcenzēts bēdīgi slavenajā 3. autobusa konflikta video

Nu jau bēdīgi slavenā bezbiļetniece, kas aizvainoja kontrolieri 3. autobusā, ir atpazīta un Pašvaldības policija noformējusi viņai protokolu. Izplatītais video bija cenzēts, jo pasaulē ir ļoti daudz cilvēku, kas nekad nav dzirdējuši lamu vārdus un lai tā tas paliktu, arī no šī video tie tika izņemti. Tomēr uzskatām, ka tautai ir jāzina tieši tas, ko nācās dzirdēt kontrolierim.
Kas tika izcenzēts bēdīgi slavenajā 3. autobusa konflikta video
1
Cerams, ka bezbiļetniecei tiks piemērots adekvāts sods.
Ekrānuzņēmums
Pirms 75 gadiem piedzima vislabākais cilvēks pasaulē - Kims Čenirs Pirms 75 gadiem piedzima vislabākais cilvēks pasaulē - Kims Čenirs   (5)
Noskaidro, kura Dona dziesma esi tu, atbilstoši savai zodiaka zīmei Noskaidro, kura Dona dziesma esi tu, atbilstoši savai zodiaka zīmei   (6)
Traģiski: Ķīniešu bērni, kuri aug atkritumu kaudzēs Traģiski: Ķīniešu bērni, kuri aug atkritumu kaudzēs  
Kazahstānā būvēs māju ar slēpošanas trasi uz jumta Kazahstānā būvēs māju ar slēpošanas trasi uz jumta   (3)
Pieci veidi, kā pagatavot sātīgu placentu latviešu gaumē Pieci veidi, kā pagatavot sātīgu placentu latviešu gaumē   (1)
Kāpēc puiši līdz 25 gadu vecumam krāpj meitenes un tas ir attaisnojams Kāpēc puiši līdz 25 gadu vecumam krāpj meitenes un tas ir attaisnojams   (13)
Patiesie iemesli, kāpēc Panama vilina Latvijas valstspiederīgos Patiesie iemesli, kāpēc Panama vilina Latvijas valstspiederīgos   (1)
Desmit lietas, ko pajautāt latvietim, lai iegūtu viņa uzticību Desmit lietas, ko pajautāt latvietim, lai iegūtu viņa uzticību   (9)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.