Foto: Publicitātes foto/Valters Pelns/Andrejs Strokins/Kristaps Kalns

Ar vairākām filmu pirmizrādēm un Rīgas Starptautiskā kinofestivāla notikumiem aizvadīta oktobra trešā nedēļa, tomēr ne tikai kino iekrāsoja rudenīgo kultūras notikumu kalendāru. Liepājā uz skatuves atgriezās savulaik skatītājus pārsteigušais un kritiķu slavētais balets – lidojums vienā cēlienā "Vārna", savukārt Rīgā pilnu koncertzāli "Palladium" pulcēja grupas "Detlef" uzstāšanās. Īpašu, pret klimata pārmaiņām vērstas performances galvaspilsētā sarīkoja mākslinieki Kristians Brekte un Ieva Stalšena, savukārt Valmierā ceļu pie skatītājiem sāka jauns koncertuzvedums "Atgriežamies Latgolā". Par šiem un citiem aktuāliem kultūras notikumiem – 10 fotogalerijās.

Top jauns seriāls – "Asistente"

Seriālu mīļotājiem ir iemesls priecāties. Oktobra vidū uzsākta jaunas daudzsēriju filmas "Asistente" uzņemšana, tā autores ir jaunās paaudzes režisores Alise Zariņa un Liene Linde. Pagājušajā nedēļā pirmoreiz bija iespēja ielūkoties seriāla tapšanas gaitā.

Seriāla galvenā varone Laila jeb Lulū ir jauna sieviete, kas strādā nekustamo īpašumu biznesā un lēnām cenšas būvēt savu pirmo karjeru. Tomēr, aizvien vairāk iepazīstot profesijas negatīvos aspektus, viņa sāk ilgoties pēc nodarbes, kas būtu labāk piemērota viņas ideālistes dabai.

Spilgtas lomas seriālā atveidos Baiba Broka, Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Inga Tropa, Silvija Bitere, arī Matīss Budovskis, Kaspars Gods, Imants Strads un citi Latvijas aktieri, galvenajā lomā – jaunās paaudzes aktrise Elizabete Skrastiņa.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!