Foto: F64/Publicitātes foto
2020. gads iesākts ar vairākiem muzikāliem jaunumiem, kas papildina gan populārās mūzikas lauciņu, gan piesaka debitantus, gan atgādina par mazliet piemirstām vērtībām.

Gada sākumā ar jaunām dziesmām startēja dziedātājs Dons, kā arī Igo duetā ar Antru Stafecku. Jaunu elpu grupas "Jumprava" dziesmai "Metro nav draugs" piešķīrusi grupa "Satellites LV", motivējošu skaņdarbu izdevis Arstarulsmirus, tāpat pie klausītājiem ar jaunu albumu atgriezusies Liepājas grupas "Willow Farm". Piedāvājam izlasi ar šā gada janvārī "Delfi Kultūra" publicētajām dziesmām.

Arstaruslmirus publicē jaunu singlu no gaidāmā albuma



Arstarulsmirus līdz ar jaunas singla "Mans ieradums" publicēšanu turpina atklāt dziesmas no marta sākumā gaidāmā albuma "Skatu punkti" un tāda paša nosaukuma koncertsērijas ar pirmajiem koncertiem: 3. maijā koncertzālē "Lielais dzintars", Liepājā un 9. maijā Vidzemes koncertzālē "Cēsis", portālu "Delfi" informē mūziķa pārstāvji.
Lasīt vairāk

Grupa 'Ducele' ieraksta dziesmu Noras Ikstenas jaunajai grāmatai



Grupa "Ducele" ierakstījusi jaunu dziesmu "Monika" no trimdas latviešu grupas "Trīs no Pārdaugavas" repertuāra. Dziesma būs iekļauta jaunajā grupas albumā, kas savukārt būs pielikums rakstnieces Nora Ikstenas jaunajai grāmatai par grupu "Trīs no Pārdaugavas" un tās līderi Vilni Baumani.
Lasīt vairāk

'Laime pilnīga' ierakstījusi dziesmu kopā ar Ralfu Eilandu

Pagājušā gada nogalē tika izdots grupas "Laime pilnīga" ceturtais albums "Atoms", tajā iekļauta arī sadarbībā ar dziedātaju Ralfu Eilandu tapusī dziesma "Esmu, tu esi es".

Lasīt vairāk

Noklausies! 'Willow Farm' publicē jaunu singlu 'Varbūt tā esi tu'



Latvijas radiostacijās sākusi skanēt grupas "Willow Farm" jaunais singls "Varbūt tā esi tu" no jaunā albuma "Pasaule ir viss, kas gadās", kas klajā nāks 1. februārī, portālu "Delfi" informē grupas pārstāvji.
Lasīt vairāk

Igo un Antra Stafecka publicē dziesmu 'Kad būsi zālē atgūlies'



Tuvojoties visu mīlētāju dienai, dziedātāji Igo un Antra Stafecka laiž klajā dziesmu "Kad būsi zālē atgūlies". Dziesmas mūzikas autors ir komponists Jānis Strazds, bet vārdus sarakstījis Igo, portālu "Delfi" informē mūziķu pārstāvji.
Lasīt vairāk

Dziedātāja Mønta jauno dziesmu velta savai ģimenei



Dziedātāja un dziesmu autore Mønta pērnā gada rudenī sadarbībā ar kompāniju "MicRec" izdeva debijas dziesmu "Tu nezini, kas gaida tevi" un šogad, turpinot sadarbību, klajā nāk jauns singls "Dziesma ziemai (leduspuķe)", kuru dziedātāja velta savai ģimenei, portālu "Delfi" informē izdevēji.
Lasīt vairāk

Jaunu singlu izdevusi muzikālā apvienība 'Nowhere in Space'



Savu otro singlu laidusi klajā apvienība "Nowhere in Space". Tā nosaukums ir "Anywhere" un dziesmai uzfilmēts arī videoklips, ko veidojis Mārcis Birste, portālu "Delfi" informē grupas pārstāvis Kaspars Zaviļeiskis.
Lasīt vairāk

Ar dziesmu 'Zāles' debitē jaunā dziedātāja Loreta Reide



Ar dziesmu un videoklipu "Zāles" debitējusi 15 gadus jaunā dziedātāja Loreta Reide, portālu "Delfi" informē mūziķes pārstāve Aiga Leitholde.
Lasīt vairāk

'Satellites LV' publicē veltījumu grupai 'Jumprava' – 'Metro nav draugs'


Grupa "Satellites LV" laiudis klajā jaunu dziesmu "Metro nav draugs". Skaņdarbs ir vienlaikus gan kā veltījums, gan apsveikums 35 gadu jubilejā grupai "Jumprava", portālu "Delfi" informē grupas pārstāvji.
Lasīt vairāk

Dons laiž klajā jaunu dziesmu ‘Ilgoties man nesanāk’

14. janvārī Dons izdod singlu "Ilgoties man nesanāk" no pavasarī gaidāmā studijas albuma, portālu "Delfi" informē mūziķa pārstāve Undīne Buka.
Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!