Foto: DELFI

Aktieris Antons Zamišļajevs (attēlā), kuru pēc uzmirdzēšanas seriālā UgunsGrēks Fēliksa dēla lomā ilgstoši vajāja likstas profesionālajā dzīvē, beidzot iekārtojies darbā. Antons kļuvis par trauku mazgātāju.

Pēc izspēlēšanās UgunsGrēkā Antons ilgstoši bez panākumiem mēģināja atrast darbu ikdienišķā profesijā. Puiša darbs veļas mazgāšanas cehā beidzās ar skandālu un atlaišanu, kad Antons izmantoja savu popularitāti, lai cīnītos par savām un kolēģu tiesībām uz pienācīgiem darba apstākļiem.

Nu beidzot Antona profesionālajā dzīvē viss sakārtojies. Viņš ticis pie trauku mazgātāja vietas restorānā Lido. "Strādāju jau mēnesi, pagaidām ļoti patīk.

Kolektīvs ir baigi foršs un draudzīgs, un man patīk arī direktore - draudzīga un labsirdīga sieviete," DELFI Izklaidei priecīgu ziņu steidz nodot Antons, kurš jaunajā darba vietā uzreiz atpazīts kā Fēliksa dēls Svjatoslavs no UgunsGrēka.

Aktieris atklāj, ka trauku mazgātāja profesija nemaz nav tik peļama, kā varētu likties. Uz darbu viņš iet ar prieku un cer jau drīzumā saņemt par pirmajā mēnesī padarīto cienījamu algu.

"Mans pienākums ir visu laiku mazgāt un uzturēt traukus perfektā tīrībā. Mazgāju vispirms ar rokām, pēc tam ar mašīnu. Jā, ir mazliet grūti, bet galvenais, ka kolektīvs draudzīgs un atmosfēra laba. Uz darbu eju ar prieku, nekad nekavēju," palepoties var Antons.

Aktieris cer, ka viņš šajā vietiņā ir uz palikšanu. Vēl vairāk - Antons cer sevi pierādīt kā čaklu darbinieku un ar laiku izsisties par zāles pārzini. Mākslinieks, kurš nekautrējās atklāti paziņot, ka ar aktiera aldziņu vien nepietiekot, lai izdzīvotu, priecīgs, ka trauku mazgātāja amats atrisina izdzīvošanas problēmu ne tikai naudas ziņā.

"Man vairs nav jāuztraucas par to, vai būs, ko ēst, jo šajā darbā mani divreiz dienā pabaro par 71 centu. Un tas ir ļoti pozitīvi," priecīgs par to, kā viss sakārtojies, ir Antons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!