Boss un Kontino ir divi neparasti draugi, kurus vieno īpaša saikne. Ne vienmēr var novērot, ka suns un zirgs ir tik ļoti sadraudzējušies un viens otru mēdz pat "sabučot", taču Boss un Kontino pierāda – esi uzmanīgs un uzticīgs, un, iespējams, jau pavisam drīz redzēsi, ka esi izveidojis ļoti īpašu draudzību!

Kuplajā dobermaņu pulkā ir četri melni brūni suņi. Jaunākie ir vien gadu veci, taču Boss, kurš jūnijā svinēja ceturto dzimšanas dienu, ir īpašs mīlulis. Jo tieši viņš ir sadraudzējies ar 14 gadus veco zirgu Kontino. Suņuks Boss iesaukts pat par zirgu vārdotāju, jo ar lielo, balto dzīvnieku bieži pavada laiku kopā. Šādu savienību negadās redzēt ik uz soļa, kas Bosa un Kontino draudzību padara vēl īpašāku.

Kā "TheDodo" stāsta dzīvnieku saimniece Leslija, kura ar saviem mīluļiem dzīvo Peru, viņa jau bērnībā rūpējusies gan par dobermaņiem, gan zirgiem. Turklāt baltais rikšotājs Kontino ieņem būtisku lomu Leslijas dzīvē, un, kā šķiet, arī Bosa ikdienā zirgam ir nozīme. Pieaugušais dobermanis lielu daļu laika pavada pie zirga.

"Suņu bars zina, kā jāuzvedas pie zirgiem. Viņi allaž ir bijuši starp zirgiem, kopš viņiem ir ļauts iet ārpus mājas. Taču Bosa gadījums ir citāds," stāsta Leslija.

Jau kopš pirmās reizes, kad Boss ieklīda stallī pie Kontino, starp abiem izveidojās īpaša saikne un viņi bija teju nešķirami. Ne suns, ne zirgs viens no otra nebaidījās, kas vēlreiz apliecina – viņu neparastā draudzība tik tiešām ir unikāla.

"Boss vienmēr ir bijis bezbailīgs un pat ziņkārīgs, tuvojoties pie zirga, lai viņu nolaizītu vai pasmaržotu," tā viņu saimniece. "Kontino pārsteidzoši labi suni pieņēma, un tas bija brīdis, kad es sapratu, ka viņu saikne ir īpaša."

Par spīti tam, ka dzīvniekus šķir ne tikai suga, bet arī auguma izmērs, viņi joprojām var samīļoties un dot "bučas", nolaizot viens otru. Lielais Kontino allaž ir uzmanīgs pret Bosu, un Leslijai šķiet, ka abi dzīvnieki lieliski prot viens otru "nolasīt".

"Viņi ir iemantojuši otra uzticību, kā arī iepazinušies, un saikne ar gadiem ir tikai nostiprinājusies," par saviem četrkājainajiem draugiem, suni Bosu un zirgu Kontino, pastāsta saimniece Leslija.

Sekot līdzi abu dzīvnieku skaistajai draudzībai var "Instagram" profilā un "Facebook" lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!