Līgavaiņa draugi jauno sieviņu nozog un aizved uz citu pilsētu ne dažu kilometru, bet stundas attālumā. Vai gluži vienkārši alkohola reibumā piemirst to, kurā ēkā viņu ir ieslēguši. Un dažkārt var tikai kāzās ieraudzīt, ka līgavai pie sāna jau ir kāds cits kavalieris. Tie nav izvilkumi no romantiskām vai traģiskām komēdijām, bet stāsti no dzīves. Vai spēj ko tādu iedomāties savās kāzās? Raidījumā "Par TO pašu" runājam ar industrijas profesionālēm, kuras nekautrējas atklāt piedzīvotās drāmas.

Studijā viesojas pieredzējušas kāzu dalībnieces – kāzu organizatore un aģentūras "Kāzu feja" vadītāja Oksana Špakova, grima māksliniece, fotogrāfe un satura veidotāja Anete Spīķe, kā arī fotogrāfe Linda Lorberga. Epizodē "Sapņu kāzas no elles" viņas atklāj dramatiskas kāzu pieredzes. Viņām ir gan stāsti, gan atbildes.

Pieredzes ir dažādas un viena par otru dramatiskāka. Kāzu rīts, kas sākas ar traucējošas un kaitinošas vīra mātes padzīšanu, saplīsušām un ar rozā auksto zupu aplietām kleitām. Lietus kāzās it kā nesot veiksmi, bet ko darīt, ja līgava tā dēļ atsakās kāpt ārā no auto? Ja sapnis ir fotosesija ar zirgiem, bet no zirgiem ir bail? Mīlas reibuma vietā alkohols sagandē līgavas veselību.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!