Foto: DELFI

Rīgas Domes deputāte Ieva Brante ar sociālo tīklu līdzdalību pavēstījusi par jaunumiem savā privātājā dzīvē – juriste un politiķe nu atkal ir precētas sievas statusā. Brante mijusi gredzenus ar savu mīļoto vīrieti Māri Gunāru Dzeni, ar kuru saderinājās pērn novembrī. Brantei Dzenis būs trešais vīrs.

Ar skaistām vārsmām un mīlas pielietu attēlu Brante vēsta, ka apprecējusies. Jau gandrīz divus gadus viņa ir kopā ar matemātiķi un aizrautīgu dejotāju Māri, kurš par politiķi ir krietni jaunāks. Saderināšanās faktu Brante pašmāju presei atklāja šā gada sākumā un ticis nolemts laulāties jau šogad. Nu tas noticis.

Šīs ir trešās laulības Ievas dzīvē. Ar pirmo vīru viņa uzsāka kopdzīvi nieka 16 gadu vecumā, pēc gada pāris sagaidīja meitu. Brantes pirmā laulība ilga deviņus gadus. Otrreiz viņa apprecējās 2007. gadā, sakot, ka savu Aivaru izlūgusies Visumam, taču arī šī savienība pirms vairākiem gadiem izjuka nesaderības dēļ.

Savu tagadējo vīru Brante satika balles deju kursos. Abi tik labi sadejojās, ka uzplauka romantiskas jūtas. "Dejošana mums palīdzēja sajust un saprast vienam otru," toreiz viņa secināja. Savu vīru Brante raksturo kā pacietīgu, rūpīgu, gādīgu un ar asu prātu. Politiķe no sava partnera daudz ko mācoties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!