Foto: Shutterstock

Saulīte maija ziedonī mūs lutina, tamdēļ jāsteidz baudīt brīnišķīgais laiks tuvāk dabas krūtij. Labs un gauži vienkāršs veids – pikniks. Šis vārds tā vien asociējas ar pītu groziņu un sārtu, rūtainu segu. Bet kas vēl piknikam vajadzīgs, lai tas būtu ne tikai izdevies kulinārais baudījums, bet rastu arī estētisku šarmu (glītām fotogrāfijām!), jo, kā jau zinām, mēs ēdam arī ar acīm.

Lai pikniks būtu izdevies, tam jāsniedz mierinājums gan vēderam, gan jārada atmosfēra, kas tomēr mazliet atšķiras no ierastās pasēdēšanas parciņā, aši aprijot nopirkto sviestmaizīti. Tāpēc te būs pāris padomi, kā padarīt pikniku gan glīšu, gan ērtu un viegli baudāmu.

Kur visu salikt?

Sākumā svarīgākais. Vajadzēs ko ietilpīgu, kur visus gardumus salikt. Protams, estētiski visglītāk izskatīsies liels, pīts piknika grozs, tomēr ne jau visiem tāds pa rokai mētājas, un jāatzīst, šāds glītums veikalos mēdz būs visai dārgs prieks. Praktiskāk ir ēdienu likt aukstuma somā vai kastē. Divi zaķi ar vienu šāvienu – ēdiens un padzēriens nekļūs kaitinoši silts, un šādas somas parasti ir viegli pārvietot, turklāt tās ir ietilpīgas.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!