Foto: DELFI

Ir izveidota mājaslapa "paldiesvaldim.lv", kurā ikviens var ierakstīt savu pateicību Ministru prezidentam Valdim Dombrovskim (V) par paveikto darbu.

Mājaslapas autors Edgars Strods aģentūrai LETA pastāstīja, ka mājaslapa ir radīta vienam mērķim - lai ikviens, kuram ir vēlēšanās, var pateikties premjeram par darbu, ko viņš ir paveicis. Strods uzsvēra, ka viņam neesot politisku motīvu, bet vienkārši vēloties, lai ir iespēja cilvēcīgi pateikties valdības vadītājam.

Savas pateicības Dombrovskim var iesūtīt līdz brīdim, kamēr tiks apstiprināts jauns valdības vadītājs. Pagaidām gan viņš nezināja teikt, kādā veidā šīs pateicības tiks Dombrovskim nodotas - drukātā vai elektroniskā veidā. Tas būšot atkarīgs no tā, cik daudz būs šādu pateicības vēstuļu.

Lai nosūtītu pateicības vēstuli, ir jāautorizējas ar kādu no sociālo tīklu - "Facebook", "Draugiem.lv" vai "Twitter" - lietotāja identitātēm.

Jau ziņots, ka uzņemoties politisko atbildību par traģēdiju Zolitūdē, Ministru prezidents vakar nolēmis demisionēt. Par atkāpšanos no amata Dombrovskis paziņoja trešdien pēc tikšanās ar Valsts prezidentu.

Viņš uzskata, ka pašreiz ir nepieciešama jauna valdība, kurai ir skaidrs Saeimas vairākuma atbalsts un kura ar jaunu uzticības mandātu spēs risināt valstī esošās problēmas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!