Foto: IIHF

Latvijas hokeja izlases ģērbtuvēs pēc katras spēles labākais spēlētājs saņem Lāčplēša cepuri un šoreiz godu izpelnījies aizsargs Harald Egle, kurš mačā pret Kazahstāna izcēlās ar skaistu vārtu guvumu.

Ziņots, ka Latvija otrdien ar 2:0 pieveica Kazahstānu, izcīnot trešo uzvaru trīs spēlēs un turpinot cīņu par iekļūšanu ceturtdaļfinālā. Par vienu no spēles galvenajiem varoņiem kļuva vārtsargs Kristers Gudļevskis, kurš aizvadīja savu otro "sauso" spēli pasaules čempionātos. Pēc mača viņš saņēma arī labākā spēlētāja balvu turnīra rīkotāju apbalvošanā.

Iepriekšējā mačā par labāko Latvijas izlases rindās atzina vārtsargu Elvi Merzļikinu, kuram, ievērojot tradīcijas, nākamajā mačā jādod tālāk labākā spēlētāja balva. Kā ģērbtuvē norādīja Merzļikins, spēles galvenais varonis Kristers Gudļevskis atteicies no komandas atzinības, jo tika atzīts par labāko jau pēc spēles. Tāpēc Merzļikins labākā hokejista balvu atvēlēja Haraldam Eglem, kurš mačā pret kazahiem guva savus pirmos vārtus pasaules čempionātos.

Pirms tam Egle saņēma vēl vienu ripu – no galvenā trenera Harija Vītoliņa rokām personīgā lietošanā nonāca viņa pirmā pasaules čempionātos gūtā ripa.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!