Foto: FIBA
Latvijas basketbola izlasei savā debijas Pasaules kausa izcīņā pirmā uzvara nebija jāgaida ilgi. Ar teicamu metienu realizāciju un lielisku komandas spēli jau pirmajā mačā izdevās sagraut Libānas valstsvienību, un, ja šādu spēli izdosies parādīt arī turpinājumā, tad apdraudēta būs jebkura nākamā pretiniece, pārliecināti bija Latvijas spēlētāji.

Jau vēstīts, ka Latvijas izlase piektdien ar rezultātu 109:70 (27:17, 28:13, 27:18, 27:22) sagrāva Libānas valstsvienību, teicami debitējot Pasaules kausa izcīņā. Svētdien Latvijas basketbolisti spēkosies Francijas valstsvienību, kas arī turnīru sāka ar zaudējumu, bet grupu turnīra pirmo kārtu latvieši noslēgs pret Kanādu.

"Braucām ar domu uzvarēt visus. Pirmā uzvara ir, iesim uz nākamo," sacīja Aigars Šķēle, kurš aizvadītajā mačā iesaistījās no rezervistu soliņa un guva 10 punktus.

Latvijas basketbola izlase Pasaules kausu sāka ar rekordu – 109 gūtie punkti ir rezultativitātes rekords lielajos finālturnīros.

"Tieši tā arī jāturpina spēlēt neskatoties, kas ir pretinieks," uzsvēra Latvijas izlases kapteinis Dairis Bertāns. Viņš izcēlās ar 20 punktiem, realizējot sešus tālmetienus.

Чтобы продолжить чтение, оформите абонемент.

Пожалуйста, подождите!

Мы подбираем для вас наиболее подходящее предложение подписки...

Loading...

Предложение о подписке не отображается? Пожалуйста, отключите блокировщик рекламы или перезагрузите страницу.
В случае вопросов пишите на konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!