Foto: Gata Pabērza kolāža

Pagājušo nedēļu MVP iesāka ar komentāriem par pasaules hokeja čempionātu un vīriešu basketbola izlases galvenā trenera meklējumiem, bet noslēdza ar jauno hokeja vārtsargu līkločiem Amerikā, Kristapa Porziņģa gaistošajiem sapņiem Dalasā un dāmu, kura kādudien varētu iekāpt leģendārā Grega Popoviča kurpēs.

Porziņģa sapnis par titulu Dalasā pamazām izplēn

Foto: AFP/Scanpix/LETA

Vai Kristapa Porziņģa un Lukas Dončiča duetam ir potenciāls aizvest Dalasas "Mavericks" līdz NBA čempionu titulam? Šobrīd šķiet, ka šis tomēr nebūs stāsts ar laimīgām beigām. Un, kamēr viena daļa statistikas mudina rādīt ar pirkstu latvieša virzienā, pavisam cita savukārt norāda uz iemesliem, kādēļ "Mavericks" komanda gluži vienkārši dēvējama par viena aktiera teātri.

Lasīt vairāk

Trīs vārdi, kurus drīz dzirdēsim

Foto: DELFI kolāža

Trīs jauni un talantīgi Latvijas hokeja vārtsargi – Artūrs Šilovs, Gustavs Grigals un Mareks Mitens – pašlaik atrodas ļoti atšķirīgās pozīcijās. Pirmais īsti nav vajadzīgs savai pašreizējai komandai, otrais šosezon palicis bez spēļu prakses, bet trešais pretendē uz līgas labākā vārtsarga balvu.

Lasīt vairāk

Armands Puče: kad pāršķirstām ekseļa tabulu

Foto: Dmitrijs Suļžics,F64

Latvija šogad rīkos pasaules hokeja čempionātu, bet – cik tas mums izmaksās? Papētot ekseļa tabulu rodas vairāki jautājumi. Piemēram, kam nepieciešami papildus 230 tūkstoši eiro "Daugavas" stadiona ledus hallei un kur palika pagājušajā gadā nenotikušajam IIHF kongresam piešķirtie 183 tūkstoši eiro?

Lasīt vairāk

Nedēļā, kad tika svinēta starptautiskā sieviešu diena, pievērsām uzmanību kādai apņēmīgai un talantīgai basketbola trenerei – Bekijai Hemonai, kura savulaik kā spēlētāja ne reizi vien sarūgtinājusi Latvijas basketbolu, bet pašlaik tuvojas tam, lai kļūtu par pirmo sievieti-galveno treneri NBA. Tikmēr Raimonds Rudzāts izvērtēja, ar kādām īpašībām vajadzētu būt apveltītam jaunajam Latvijas vīriešu basketbola izlases galvenajam trenerim.

Kas gaidāms "MVP"

Nākamnedēļ piedāvāsim kāda bijušā Rīgas "Dinamo" leģionāra stāstu, kas ir bijis spilgts un pamācošs ne tikai hokeja laukuma robežās. Atcerēsimies vienu no tūkstošgades mijas spilgtākajiem NBA spēlētājiem Džeisonu Viljamsu – starp citu, arī viņš panākumus guvis ne tikai sporta zālē. Papētīsim Kristapa Porziņģa pārstāvētās Dalasas "Mavericks" komandas snieguma svārstības sezonas pirmajā pusē. Caur nesen notikušās slavenā golfera Taigera Vudsa autoavārijas prizmu palūkosimies uz gadījumiem, kad negadījumi ārpus sporta mainījuši lielo sportistu karjeras. Bet izcilo komandu sērijā beidzot pienācis laiks atgādināt par pašu senāko šī elitārā klubiņa pārstāvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!