Bērzu birzs
Foto: K8 / cc

Šobrīd pilnā sparā turpinās bērzu sulu laiks, tāpēc tās var un vajag iekļaut savā ikdienas ēdienkartē, baudot gan vienkārši svaigā veidā, gan arī iekļaujot ēdienos un gardos kokteiļos. Bērzu sulu kokteiļi lieliski iederēsies arī svētku galdā, tāpēc "Barbora" komanda apkopojusi interesantākās receptes, ko iesaka pamēģināt arī citiem.

Jāatceras gan arī, ka bērzu sulas satur vidēji 5 gramus cukura litrā.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!