Foto: Shutterstock
Ukraiņu borščs šajās dienās ēsts kafejnīcās un restorānos un beidzot gribas pamēģināt to pagatavot mājās? Tas ir viegli! Sātīga un ļoti garda zupa – un pati aktuālākā zupa visās virtuvēs šobrīd.

::recepte::

Bietes sagriež salmiņos, liek katliņā sakarsētos taukos un maisot cep. Pievieno tomātu biezeni un visu kopā vēl apcep.

Pielej nedaudz buljonu vai ūdeni, pievieno etiķi un sautē, līdz bietes mīkstas.

Receptē minētajā ūdens daudzumā liek cūkas gaļu, vairākkārt noputo un vāra, līdz gaļa pusmīksta.

Pievieno sagrieztus svaigus kāpostus, kartupeļus, salmiņos sasmalcinātus un taukos apceptus burkānus, pētersīļus, sāli, piparus, lauru lapas un vāra visu gandrīz mīkstu.

Pievieno sautētās bietes, izkarsētus, atšķaidītus kviešu miltus un uzvāra.

Pirms pasniegšanas borščam pieliek cukuru un skābu krējumu.

Foto: Shutterstock

::!recepte::

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!