Fоtо: Privātais arhīvs

Pavisam pavasarīgi un mazliet neparasti salāti, kuros satiekas jaunie kāposti, burkāns, pavasara vēstneši – redīsi un sulīgi skābenie rabarberi. Recepti iesaka Aina Pitrāne no "Aina Gatavo".

::recepte::

Kāpostu smalki sarīvē vai sagriež.

Burkānu sarīvē uz smalkās rīves un pievieno kāpostam.

Fоtо: Privātais arhīvs

Maisot ar rokām, kāpostus un burkānu, nedaudz saspaida, lai izdalās sula.

Fоtо: Privātais arhīvs

Uz rupjās rīves sarīvē vai smalki sagriež rabarberus un ar visu sulu pievieno kāpostiem.

Redīsus sagriež plānās šķēlītēs, dilles smalki sakapā.

Fоtо: Privātais arhīvs

Pievieno eļļu, cukuru un sāli pēc garšas. Visu labi samaisa un pasniedz.

::!recepte::

Lai labi garšo!

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !