Fоtо: Privātais arhīvs

Pavisam pavasarīgi un mazliet neparasti salāti, kuros satiekas jaunie kāposti, burkāns, pavasara vēstneši – redīsi un sulīgi skābenie rabarberi. Recepti iesaka Aina Pitrāne no "Aina Gatavo".

15recipe.minutes
8recipe.ingredients
vidēji

recipe.ingredients

recipe.portions: 2
1 gab.neliels jaunais kāposts1 gab.burkāns3 gab.redīsi2 gab.rabarberu kāti1 zariņš dilles3 ĒKeļļa pēc garšassāls pēc garšascukurs

recipe.preparation

1

Kāpostu smalki sarīvē vai sagriež.

2

Burkānu sarīvē uz smalkās rīves un pievieno kāpostam.

Fоtо: Privātais arhīvs
3

Maisot ar rokām, kāpostus un burkānu, nedaudz saspaida, lai izdalās sula.

Fоtо: Privātais arhīvs
4

Uz rupjās rīves sarīvē vai smalki sagriež rabarberus un ar visu sulu pievieno kāpostiem.

5

Redīsus sagriež plānās šķēlītēs, dilles smalki sakapā.

Fоtо: Privātais arhīvs
6

Pievieno eļļu, cukuru un sāli pēc garšas. Visu labi samaisa un pasniedz.

Lai labi garšo!

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !