Foto: Inita Briedina
Mmmm! Gardie Initas Briedinas mafini, kas pārpilni ar siltu kanēli un kraukšķīgiem ābolu gabaliņiem. Recepte ar pārsteidzošu garšu un reizē aromātu, kas lieliski piemērota baudīšanai jebkurā sezonā un jebkurā diennakts laikā! Izbaudi!
25Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
250 gāboli (bez mizas un serdes)250 gkviešu milti150 gbrūnais cukurs TKsāls2 gab.olas125 mlneitrāla eļļa150 mlpiens gab.citrona sula un mizas2 TKkanēlis TKkardamons malts TKmaltas krustnagliņas1 ĒKcepamais pulveris

Sagatavošana

1

Ābolus sagriež kubiņos, pierīvē citrona mizu un piespiež sulu.

2

Samaisa visas sausās sastāvdaļas kopā.

3

Pievieno eļļu, pienu un ābolus.

4

Cep 200 grādos 15-18 minūtes.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!