![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/7801bddc-06b3-4d55-bd63-4cdc448aaeed.jpg?w=576&h=313)
25Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
250 gāboli (bez mizas un serdes)250 gkviešu milti150 gbrūnais cukurs TKsāls2 gab.olas125 mlneitrāla eļļa150 mlpiens gab.citrona sula un mizas2 TKkanēlis TKkardamons malts TKmaltas krustnagliņas1 ĒKcepamais pulveris
Sagatavošana
1
Ābolus sagriež kubiņos, pierīvē citrona mizu un piespiež sulu.
2
Samaisa visas sausās sastāvdaļas kopā.
3
Pievieno eļļu, pienu un ābolus.
4
Cep 200 grādos 15-18 minūtes.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit