Jau iepriekš gana daudz esam rakstījuši par lētām un demokrātiskām Rīgas ēstuvēm piedzīvojumu meklētājiem, skaidrojot, kur galvaspilsētā nobaudāmi gardākie šašliki, sulīgākie kebabi un, kādi ir Rīgas kulta ēdieni. Šoreiz pievērsīsimies kam smalkākam, sadarbībā ar "Rīgas ēdienkarti" atklājot astoņus apmeklēšanas vērtus Rīgas restorānus.

Restorānu dzīve Rīgā ir tik mutuļojoša un mūžam mainīga, ka nezinātājam apjukt plašajā piedāvājumā ir vienkāršāk par vienkāršu. Lai tev nebūtu jāzīlē kafijas biezumos, kuru restorānu apmeklēt, un nenāktos vilties, par iztērēto naudu nesaņemot cerēto baudu, uzrunājām gardēžu kopienu "Rīgas ēdienkarte", kuras "Instagram" kontam jau ir vairāk nekā 16 tūkstoši sekotāju.

"Saka, ka mīlestība iet caur vēderu. Esam šeit, lai atrisinātu strīdu, ko aizsāka jau Ādams un Ieva, nespējot sadalīt ābolu. Esam šeit, lai rastu atbildi uz šķelmīgo "pārsteidz mani"! Mēs ēdam, mīlam, vērtējam un atklājam Rīgas pērles, kur iespējams baudīt šo pilsētu un dzīvi," vēsta "Rīgas ēdienkartes" moto.

Lūk, astoņi galvaspilsētas restorāni – katrs ar savu "odziņu" ko "Rīgas ēdienkarte" iesaka apmeklēt katram dzīves baudītājam, piekodinot, ka šis nav nekāds tops, un restorāni rakstā sarindoti pēc nejaušības principa.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!