Foto: DELFI
Tu taču piekritīsi, ka panna ir viens no spēcīgākajiem "ieročiem" virtuves piederumu "arsenālā". Mums šķiet, ka, liekot lietā izdomu, pannā var pagatavot teju visu, tādeļ februārī aicinājām "Tasty" lasītājus pārlapot savas recepšu klades un līdz 1. martam atsūtīt savas iecienītākās receptes. Konkurss ir noslēdzies, un nu laiks uzzināt, kurš ir laimējis šiku elektrisko pankūku pannu no "Russell Hobbs".

Lai recepšu iesūtīšana nelauztu kaulus un neaizmirstos norādīt kādu svarīgu soli, izveidojām ērtu recepšu iesūtīšanas formu, kur iespējams pievienot fotogrāfijas, norādīt precīzas sastāvdaļas un pasniegšanas veidu.

Jāteic, ka lasītāju aktivitāte mūs patīkami pārsteidza. Visas atsūtītās receptes, kas atbilda konkursa nosacījumiem, tika publicētas portālā "Tasty" un sacentās par galveno balvu – šiku elektrisko pannu pankūku cepšanai.

Laimīgais uzvarētājs, kurš savā īpašumā iegūs moderno "Russell Hobbs" pankūku pannu ar viegli lietojamu sildīšanas sistēmu un nelīpošu virsmu, ir.... Tatjana, kura "Tasty" lasītājus iepriecināja ar vairākam receptēm. Lūk, šeit iepazīsties ar mūsu uzvarētājas iesūtīto kāpostu kotlešu recepti, te atradīsi viņas siera plācenīšus ar diviem pildījumiem, bet šeit - recepti ātrajām biezpiena "kabatiņām" Tatjanas gaumē.

Balvas komplektā ietilpst arī īpaša lāpstiņa ērtai pankūku izlīdzināšanai un apgriešanai.

Paldies visiem par dalību! Ar uzvarētāju sazināsimies personīgi.

Foto: DELFI

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!