Neparasti veidi, kā pagatavot rudens ogu – ķirbi
Foto: Shutterstock

Ja jau mēneša sākumā skaļi pasludinājām, ka oktobris ir ķirbju mēnesis, tad jāturpina vien iesāktais. Šoreiz iztirzāsim mazliet neparastākus veidus un piedāvājam tev, dārgais lasītāj, dažas neparastas idejas, kā vēl pagatavot oranžo rudens ogu.

Laicīgi gan norādu, ka ķirbju zupu upes, marinētus ķirbjus un krāsnī ceptus ķirbjus šajā sarakstā neatrast – tās ir visai ierastas un tautā mīlētas receptes. No ķirbjiem, izrādās, sanāk ļoti garšīgas putras, pankūkas un pat visdažādākās kūkas. Tikai jāriskē un jāpagatavo. Kā nebaidīties no neparastām receptēm un iekļaut ķirbja gabaliņus savā oktobra ēdienkartē?

Source

Tasty

Tags

Sarakstu karuselis Ķirbis
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form