Septiņu Eiropas valstu tradicionālo ēdienu receptes gardām brīvdienu maltītēm
Foto: Shutterstock

Vai arī tev reizēm ir tā, ka īsti nezini, ko kārojas nobaudīt? Aromātisku gulašu vai zivi kraukšķīgā alus mīklā ar zeltainiem kartupeļu salmiņiem? Svaigus grieķu salātus vai sātīgu picu itāliešu labākajās tradīcijās? Bet varbūt tomēr franču sīpolu zupu vai "ratatouille" – krāsaino dārzeņu sacepumu?

Lai atvieglotu izvēli, bezrūpīgai un garšīgai brīvdienu baudīšanai sagatavojām septiņu Eiropas valstu virtuvju tradicionālo ēdienu receptes – tev atliks tikai aptaujāt mājiniekus, lai ar balsu vairākumu godīgi noteiktu uzvarētājēdienu un kopīgiem spēkiem to pagatavotu.

Lai garšīgas brīvdienas!

Tags

Ēdieni

Comment Form