Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Pavasarī tā vien gribas uzturēt sevi labākā formā, tāpēc šis ir laiks, kad arī maltītēm pievēršam lielāku uzmanību, lai tās būtu veselīgas. Tāpēc piedāvājam izmēģināt sešas burvīgas un gardas receptes, kuras vari baudīt vakariņās, un neuztraukties par to, ka būsi apēdis daudz vairāk, kā vajadzētu.

Veselīga ēšana nebūt nenozīmē to, ka būtu jāatsakās no fantastiskām garšām. Ar visdažādākajām sastāvdaļām ir iespējams sarūpēt mazkaloriju maltīti, kuru būs ne tikai prieks gatavot, bet iekļaut savā regulārajā ēdienkartē.

Biešu risoto ar mārrutkiem

Foto: Vida Press

Iespējams, nedaudz neparasta risoto versija, tomēr galvojam - ļoti garšīgi, turklāt - figūrai draudzīgi!

Lasīt vairāk

Tītara kotletes ar piparmētru kuskusu un gurķu mērci

Foto: Shutterstock

Pārsteidz sevi un savu ģimeni ar šo maltīti. Svaiga garšu pārbagātība, turklāt figūrai draudzīga. Un, kas labākais - virtuvē pavadīsi vien aptuveni 30 minūtes.

Lasīt vairāk

Svaigie garneļu salāti ar vīnogām un āboliem

Foto: Vida Press

Kraukšķīgi saldskābi un ļoti svaigi - tieši šādi ir šie garneļu salāti, kas patiks gardēžiem, kuri nolēmuši samazināt ikdienā uzņemamo taukvielu daudzumu.

Lasīt vairāk

Vrapi ar pīles fileju un dārzeņiem

Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press

Eksotiski vrapi, kuru pagatavošanai vajadzīga ne tikai pīles fileja, bet arī Hoisin mērce. Šī mērce ir klasiska sastāvdaļa Pekinas pīles pagatavošanai – meklē to veikalu plauktos pie Āzijas virtuves produktiem.

Lasīt vairāk

Mazais zivs pīrāgs ar saldo kartupeļu 'cepurīti'

Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press

Interesants veids, kā pagatavot gardu maltīti diviem no zivīm un kartupeļiem. Tas viss individuālos trauciņos veido pavisam nelielu sacepumu, kas atgādina pīrāgu.

Lasīt vairāk

Gaļas bumbiņas tomātu mērcē ar kartupeļiem

Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press

Ideāla pusdienu maltītes recepte, kurā apvienotas garšīgas klasiskās vērtības - maltā gaļa un kartupeļi - kurām pievienots kas īpašs. Salvija maltās gaļas bumbiņām piešķirs patīkamu aromātu, bet svaigais siers kartupeļus padarīs maigus.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!