Kā raksta "N+1", jaunais līmenis ar nosaukumu "Tech Gone Bad" piedāvā visai alternatīvu spēles noslēgumu. Šajā līmenī spēlētājs nokļūst slēgtā telpā, bet daļa darbību - atklātā vidē. "Doom" fani var bez problēmām lejupielādēt "Tech Gone Bad" ar "Dropbox" palīdzību.

Jaunais "Doom" līmenis lietotājiem noteikti patiks, savukārt "YouTube" videotēkā jau atrodamas neskaitāmas video pamācības, kā līmeni pievarēt.

Atgādināsim, ka pirmo "Doom" sērijas spēli izlaida kompānija "id software" 1993. gadā. Bet 1995. gadā to jau spēlēja vairāk nekā 10 miljoni cilvēku.
"Doom" kļuva par vienu no pirmajām "šaušanas spēlēm", kurā izmantota trīsdimensionāla grafika un, izmantojot tīmekli, iespēja spēlēt vairākiem cilvēkiem kopā.

Neraugoties uz pieklājīgo vecumu, "Doom" vēl šobrīd tiek uzskatīta par visnotaļ populāru spēli, savukārt vairāki spēles fani izveido arī savus līmeņus. Pēc Romero vērtējuma, šobrīd pastāv apmēram 30 alternatīvas spēles versijas, bet kopējais lietotāju radīto līmeņu skaits pārsniedz 100 tūkstošus.