Foto: Shutterstock

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" no 2021. gada 2. septembra plāno uzsākt regulāros lidojumus jaunā maršrutā starp Rīgu un Tenerifi Spānijā. Lidsabiedrība plāno reisus starp Rīgu un Tenerifi veikt trīs reizes nedēļā ar lidmašīnu "Airbus A220-300".

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss norāda: "Tenerife ir lielākais un populārākais galamērķis Kanāriju salās, un tas būs lielisks papildinājums mūsu uzlabotajai maršrutu kartei. Piedāvāsim vēl vienu saulainu un drošu savienojumu ceļotājiem no Baltijas valstīm. Tas būs viens no garākajiem lidojumiem mūsu maršrutu kartē. Mēs ar nepacietību gaidām tuvojošos vasaras sezonu un ticam, ka epidemioloģiskā situācija uzlabosies, pieaugot vakcinācijas tempam."

Šajā vasaras sezonā "airBaltic" arī piedāvās savienojumus starp Rīgu un Irakliju (Grieķija), Santorini (Grieķija), Neapoli (Itālija) un Edinburgu (Apvienotā Karaliste).

Pasažieru veselība un drošība ir "airBaltic" galvenā prioritāte, uzsver uzņēmuma pārstāvji. Lidsabiedrība ieviesusi plašus veselības aizsardzības pasākumus un lidojumus organizē saskaņā ar atbildīgo institūciju rekomendācijām. Plašāk par aviokompānijas veselības aizsardzības pasākumiem lasi te.

Savukārt turpinājumā "Tūrisma Gids" piedāvā pasapņot un apskatīt, ko tad vērts redzēt Tenerifē un citviet Spānijā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!