"Pēkšņi man zvana līgava un saka: "Klau, man ar tevi ir jātiekas, ir jāparunā!" Paldies Dievam, tas nenotiek bieži, bet, kad līgava tā saka, saprotu, ka kaut kas nav labi," raidījumā "Par TO pašu" kāzu organizatore Oksana Špakova stāsta par vienu no retajām reizēm, kad uzzinājusi patieso kāzu atcelšanas iemeslu.

Raidījuma "Par TO pašu" jaunākajā epizodē "Sapņu kāzas no elles" ar pieredzējušām kāzu dalībniecēm atklāti un bez aplinkiem runājam par murgainākajām kāzu pieredzēm. Pieredzes ir dažādas, un viena par otru dramatiskāka. Kāzu rīts, kas sākas ar traucējošas un kaitinošas vīra mātes padzīšanu (par to vairāk vari izlasīt šeit), saplīsušām un ar rozā auksto zupu aplietām kleitām.

Lietus kāzās it kā nesot veiksmi, bet ko darīt, ja līgava tā dēļ atsakās kāpt ārā no auto? Ja sapnis ir fotosesija ar zirgiem, bet no zirgiem ir bail? Mīlas reibuma vietā alkohols sagandē līgavas veselību vai līgavaiņa draugi jauno sieviņu nozog un aizved uz citu pilsētu ne dažu kilometru, bet stundas attālumā. Vai gluži vienkārši alkohola reibumā piemirst to, kurā ēkā viņu ir ieslēguši.

Un, tiesa, dažkārt var nenonākt pat līdz laulībām. Par kāzu atcelšanu stāsta aģentūras "Kāzu feja" vadītāja Oksana Špakova: "Sākām plānot paziņas kāzas. Bija pagājis mēnesis, svinību vieta atrasta, speciālisti rezervēti un devu jaunajam pārim uzdevumu sastādīt kāzu viesu sarakstu. Laiks gāja, kaut ko jautāju, kaut ko man atbildēja..."

Bet nākamā ziņa no līgavas skanēja šādi: "Esam izšķīrušies, visu, kas ir sarezervēts, ir jāatceļ." Vaicājot, kas par iemeslu šādam kardinālam lēmumam, atklājās, ka pārim neizdevās vienoties par kāzu viesu sarakstu."

Kā profesionāles raidījumā teju vienbalsīgi atzīst, ir retas reizes, kad kāzas patiešām mēdz atcelt, bet iemeslus pat viņām reti izdodas uzzināt.

Par kolēģes atstāstīto iemeslu spriež vizāžiste, influencere Anete Spīķe: "Jā, esot divi iemesli, kāpēc pāri biežāk šķiras: viens – kopā būvē māju, otrs – nesaskaņas ar kāzu viesu sarakstu. Ja šos abus iztur, laulība būs līdz mūža galam!"

Raidījuma "Par TO pašu" visa epizode "Sapņu kāzas no elles" noskatāma "Delfi" satura abonentiem.

Jauno epizodi klausies arī "Apple" un "Spotify" platformās!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!