Runāt par sievietes izskatu vienmēr ir riskanti – mēs visi esam dažādi, un gaumes ir dažādas. Raidījumā "Par TO pašu" spriežam, kur ir robeža starp formīgu apaļīgumu un korpulenci jeb lieko svaru, un kādā ķermenī jušanās ir labāka. Ja jums šķiet, ka raidījuma nosaukums nav ētisks, atvainojiet – ar viesiem vienojāmies lietas saukt to īstajos vārdos.

Lieni Baltruku daudzi, iespējams, atceras no TV šova "Pati pilnība", kurā piedalījās tikai dāmas ar lieko svaru. Toreiz Liene svēra vairāk nekā 140 kilogramu, bet nu "Par TO pašu" studijā redzam itin slaidu dāmu. Viņa izmantojusi kardinālāko no tievēšanas metodēm, proti, kuņģa samazināšanu. Tagad Liene kļuvusi par influenceri un stāsta par dzīvi lielas sievietes ķermenī un šobrīd. Piemēram, savulaik Lieni nepieņēma darbā Siguldas pašvaldība, un kāda dāma neslēpa, ka iemesls ir viņas ārējais izskats.

Raidījumā viesojas vēl viena influencere – Kristīne Beitika. Kristīne stāsta, kā tas ir – saņemt "heiteru" nievas ikreiz, kad viņa publisko bildes vai "storijus" ar ēdienu. Patlaban Beitika aktīvi strādā pie savas fiziskās formas un to arī dokumentē sociālajos tīklos. Kristīne saka: "Jūtos pateicīga savam ķermenim, ka tam ir nosliece uz lieko svaru," jo tas liek viņai dzīvot veselīgāk.

Mutīgais tiktokeris Lauris Mičulis sociālajos tīklos ļaudīm gan patīk, gan tracina. Viņš iecienījis lietas saukt īstajos vārdos un skarbi vērtē dāmu centienus notievēt jebkādā citā veidā, tikai ne ar kaloriju deficītu un sportu. Fitnesa treneris uzreiz arī spēj nodefinēt, kas ir resns cilvēks, proti, ja vēders karājas pāri bikšu līnijai – tu esi resns, un punkts.

Bet galu galā – vai tiešām visām būtu jābūt slaidām? Vīrieši taču neesot suņi, uz kauliem nekrīt! Arī par šo slaveno frāzi runājam raidījumā "Par TO pašu". Pilns raidījuma ieraksts skatāms "Delfi" satura abonentiem. Jauno epizodi klausies arī "Spotify" un "Apple" platformās!

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!