Foto: Privātais arhīvs

Tautas iemīļotā dziedātāja Inese Saulīte jeb vienkārši Kombuļu Inese pēdējā laikā atkāpusies no lielā šovbiznesa un slavas, lai sakārtotu savu privāto dzīvi. Saviem faniem viņa beidzot paziņojusi ilgi gaidīto vēsti – nolikts viņas un itāļa Paskvāles Adario (abi attēlā) kāzu datums.

Priecīgo vēsti Inese saviem Facebook faniem atklāja ceturtdienas, 12. februāra, vakarā, publicējot bildi ar sevi kāzu kleitā un informāciju, ka sāk laika atskaiti līdz savas dzīves laimīgākajai dienai.

Sākumā Inese paziņoja, ka līdz zīmīgajam datumam jāgaida vēl 31 diena, liekot domāt, ka kāzas notiks ap 16. martu. Vēlāk gan Inese pati atzinās, ka kļūdījusies aprēķinos. 

"Sorry, sajaucu, vēl līdz manai laimīgai dienai 29 dienas," sevi palaboja dziedātāja. Tas nozīmē, ka lielā ballīte gaidāma sestdienā, 14. martā, ja līgava priecājoties nav vēlreiz kaut ko saputrojusi.

Priekpilnie fani tūlīt steiguši piedāvāt Inesei savu palīdzību pasākuma organizēšanā, piedāvājot viņai profesionālu fotogrāfu un vakara vadītāju, bet laimīgā līgava smaidot atbildējusi, ka tas viss jau noorganizēts.

Ineses romāns ar pusmūža itāļu dārznieku Paskvāli sākās 2012. gada vasarā, pusgadu pēc tam, kad māksliniece bija pārtraukusi emocionāli traumējošas attiecības ar nerātnu dāņu pensionāru Bendu Jensenu Storgārdu. Jau drīz pēc tikšanās laimīgais itālis metās popdīvu bildināt, un runas par pāra kāzām kopš 2012. gada rudens uzvirmojušas jau vairākkārt.

Pirmo reizi abi gribēja apprecēties 2013. gada vasarā, un šajā nolūkā Inese speciāli devās uz Itāliju pie Paskvāles ģimenes. Taču ģimene kāzām nepiekrita, jo Inese nebija paņēmusi līdzi savus dēlus, kuriem, pēc itāļu domām, vajadzētu piedalīties mammas lielajā dienā.

Atgriezusies mājās, Inese vēstīja, ka precēsies tepat Latvijā Vecgada vakarā, taču 2014. gadu joprojām sagaidīja bez gredzena pirkstā. Vasarā viņa atkal devās uz Itāliju pie Paskvāles radiem, šoreiz ar abiem dēliem, lai trešo reizi mēģinātu apprecēties, taču kāzas atkal nenotika.

Lai aizstāvētu savu Inesi, iesaistījās Paskvāle, paziņojot, ka Inesi apprecēs līdz jaunā gada sākumam. Diemžēl arī tas nenotika. Taču - piecas lietas, labas lietas - beidzot ir nolikts datums un faniem visā Latvijā atliek sasprindzināt īkšķīšus, lai līdz precībām atlikušā mēneša laikā atkal kaut kas nenoietu greizi.

Populārā dziedātāja, kura agrāk regulāri lutināja fanus ar atklātiem stāstiem presē, nu nododas mierpilnai dzīvei ģimenes lokā. Inese pēdējā laikā atklājusi sevī gaišreģes spējas un piedāvā citiem tulkot viņu sapņus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!