Foto: AP/Scanpix / DELFI / Itar-Tass/Scanpix / DELFI Aculiecinieks
Rīgā iereibuša vīrieša vadīts BMW saduras ar mikroautobusu; bojā iet divi cilvēki, Lietuvā gatavojas atjaunot obligāto militāro dienestu, bet tikmēr pašmāju futbolā gatavojas "gadsimta celtnei". Tikmēr Ukrainas konflikts nerimst, otrdien "Gazprom" piedraudējis apturēt dabasgāzes piegādes.

Foto: Kadrs no video

Lasīt vairāk

Foto: AP/Scanpix
Otrdien
Lietuvas
Valsts aizsardzības padomes sēdē pieņemts lēmums iniciēt obligātā militārā dienesta atjaunošanu, vēsta portāls "Delfi.lt".

Lasīt vairāk

Foto: RIA Novosti/Scanpix
Krievijas enerģētikas milzis "
Gazprom
" brīdinājis, ka divu dienu laikā ir gatavs pārtraukt dabasgāzes piegādes Ukrainai, tādējādi apdraudot arī Eiropas piegādes, liecina Kremļa finansēta portāla "Russia Today" informācija.

Lasīt vairāk

Foto: DELFI
Otrdien sākas publiskā apspriešana par vairāku koku izciršanu Ērgļu un Krišjāņa Barona ielu apkārtnē, kur
Latvijas Futbola federācija
(LFF) plāno būvēt savu jauno stadionu.

Lasīt vairāk

Foto: LETA
"
Latvijas Gāzes
" akcijas, visticamāk, tiks pārdotas vairāku Eiropas finanšu institūciju izveidotajam fondam "Marguerite", otrdien intervijā "Latvijas radio" apstiprināja ekonomikas ministre Dana Reizniece-Ozola (ZZS).

Lasīt vairāk

Foto: DELFI Aculiecinieks
Saskaņā ar
Rīgas domes
lēmumu no 1.aprīļa pieaugs maksa par pašvaldības autostāvvietu izmantošanu, kā arī mainīsies auto atstāšanas vietu zonējums, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā
Rīgas satiksme
.

Lasīt vairāk

Šodien, 24. februārī tiek izdots grupas
Ewert and The Two Dragons
trešais studijas ieraksts “Circles”.

Lasīt vairāk

1965. gadā dzimušais britu mākslinieks Markuss Laions, kurš laika gaitā ir ieguvis plašu atzinību gan dzimtenē, gan arī ārpus tās. Vienā no saviem fotoprojektiem "Bricks" ("Ķieģeli") viņš piedāvā pārsteidzošu un iespaidīgu skatījumu uz urbānām pilsētas ainavām.

Lasīt vairāk

Foto: Reuters/Scanpix
Aizvadītajā naktī vairākās nozīmīgās vietās Parīzē pamanīti neidentificēti bezpilota lidaparāti, policija norāda, ka šos gadījumus uztver nopietni, vēsta raidsabiedrība BBC.

Lasīt vairāk

Foto: F64
Latvijas komanda Rīgas "
Dinamo
", noslēdzot dalību
Kontinentālās hokeja līgas
(KHL) septītajā sezonā, šodien izbraukumā tiekas ar Mitišču "Atlant" vienību, kurā par vārtsargu treneri strādā Latvijas speciālists Sergejs Naumovs, bet tās pieteikumā ir arī pašlaik traumētais uzbrucējs Roberts Jekimovs.

Lasīt vairāk

Krievijas
prezidents
Vladimirs Putins
televīzijas intervijā kā "mazticamu" noliedzis kara ar Ukrainu iespējamību, saucot šādu scenāriju par "apokaliptisku", vēsta raidsabiedrība BBC.

Lasīt vairāk

Igaunijā otrdien tiek atzīmēta valsts dibināšanas 97. gadadiena
, kurai par godu notikusi tradicionālā militārā parāde, kas šogad aizvadīta valsts ziemeļaustrumu pilsētā Narvā.

Lasīt vairāk

Vēloties iekarot visu pasauli, vācu nacisti pirms astoņdesmit gadiem nopietni nodarbojās ar jaunu militāro tehnoloģiju un masu iznīcināšanas līdzekļu radīšanu. Taču līdztekus tam tika īstenoti arī citi projekti, kurus var raksturot ar vārdiem "gigantisks", "milzīgs", jo tieši tāds bija daudzu ieceru vēriens. Vairāki no tiem bija arī ārpus Vācijas teritorijas un tagad kļuvuši apr apskates objektiem.

Lasīt vairāk

Foto: Publicitātes foto
"
Volkswagen
Passat", "
Audi
A4" un "Volkswagen Golf" – 2014. gadā Latvijā visvairāk pirktie lietoto automobiļu modeļi. Desmit populārāko starpā – astoņi vācu automobiļi. To vidū ierindojas tikai divi zviedru "
Volvo
" modeļi, liecina transporta sludinājumu portāla "Latauto" un "Autotyrimai" apkopotie dati. Savukārt vislabāk pirkto jauno automobiļu virsotni iekarojis čehu "
Škoda
Yeti".

Lasīt vairāk

Foto: Vida Press
Tuvojoties pavasarim, pamazām varam pārskatīt arī savu garderobi, papildinot to ar kādu jaunu apģērbu vai aksesuāru. Lai uzzinātu, kādas aktualitātes gaidāmas jaunajā sezonā, aplūkoju aizvadītajās modes nedēļās demonstrētās jaunākās 2015. gada rudens sezonas kolekcijas, apkopojot savus favorītus.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!