Izskats. Šis aparātam ir labi un uzskatāmi lasāms displejs, kas raksturīgi visiem Pioneer ražotajiem modeļiem. Līdzīgi kā citiem aparātiem skaļuma regulators ir kreisajā pusē un viegli lietojams. Labajā pusē ir taustiņi mūzikas fragmenta izvēlei un klejojumiem pa radio viļņiem.

Zem displeja novietoti taustiņi RDS funkcijām un atmiņā ieprogrammēto staciju izsaukšanai.

Funkcijas

Resīvers ir apgādāts ar viena bita ciparu analogo konvertoru kompaktdiskiem un, protams, arī CD-R/RW disku lasīšanai. Uzrādītā pastiprinātāja jauda ir 4 x 50 W uz kanālu. Interesanti, ka, aparātu konfigurējot atsevišķi, iespējams tam pieslēgt sabvūferi, tādējādi iztiekot bez liekiem pastiprinātājiem.

Kompaktdisku mainītāja pieslēgšana un kontrole nekādas problēmas neradīs, iespējams arī pieslēgt un vadīt DAB (ciparu) radio bloku vai arī citus Pioneer multimedija aparātus. Radio atmiņā FM un AM diapazonos kopā iespējams ierakstīt 24 stacijas un izmantot RDS funkcijas. Protams, ir izejas ligzdas uz pastiprinātājiem (RCA) un plašas skaņas regulēšanas iespējas.

Skaņa

Šis aparāts centās piedāvāt savu skaņas un mūzikas traktējumu un izpratni. Pilnīgi visa mūzika šā aparāta izpildījumā bija spoža, spilgta un eleganti dzirkstoša. Taču radās nelielas šaubas par to, vai skanējums un tembri visā pilnībā ir reāli, pastāvīgi bija sajūtama tāda neliela sintētikas piedeva. It kā spēlētu nevis ģitāra, bet gan sintezators, kas spēlē kā ģitāra, vai arī īsta ģitāra ar specefektiem.

Taču domājams, ka tiem mūzikas žanriem, kurus lielākoties klausās braucot, tas netraucēs. Tikai tie no mums, kuri testē tehniku, atļaujas būt tik nekaunīgi, lai liktu šiem auto aparātiem spēlēt džezu vai klasiku. Jāpiebilst arī, ka aparāts ir pamatīgs un apjomīgs basa skaņas reģistrs, taču reizēm šķita, ka būtu labi, ja kāds to savaldītu.

Secinājumi

Kopumā elegants un ar ļoti lielām funkcionālām iespējām apveltīts aparāts. Viens pats spēj darbināt pilnīgi visu auto audio akustiku klāstu, ja tiek atbilstoši konfigurēts. Patiks deju mūzikas, kā arī enerģiskas popmūzikas un rokmūzikas cienītājiem.

Aptuvenā cena Ls 170.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!