Izskats Aparāts ar lielu displeju, kas mūzikas atskaņošanas gaitā maina krāsas, bet šo nemitīgo krāsu kaleidoskopu ir arī iespējams apstādināt un izvēlēties kādu konkrētu, kas atbilst jūsu garastāvoklim un vēlmēm, kā arī auto salona krāsai.

Visas vadības pogas novietotas galvenokārt kreisajā pusē, zem displeja ir taustiņi ātrai ieprogrammēto raidstaciju izvēlei un RDS funkciju vadībai.

Interesanti, ka varat paši izvēlēties, kura krāsa - zaļa vai sarkana - jums labāk patīk kā taustiņu izgaismojums. Ļoti eleganti izskatās uz displeja labajā pusē izgaismotā pulksteņa ciparnīca, kas rāda gan pulksteņa laiku, gan diska atskaņošanas datus.

Funkcijas

Arī šis atskaņotājs ir gatavs darbam ne tikai ar CD un CD-R/RW, bet arī ar mp3 ierakstiem. Ir visas iespējas tembra regulēšanai un iespēja izmantot iebūvēto trīs joslu ekvalaizeru. Mums patika, ka displeja apgaismojums un spožums mainījās, kļūstot nedaudz pieklusinātāks, ja ieslēdz auto gabarītu gaismas.

Tās jau ir rūpes par braucēju redzi vakara stundās. Laiku ir iespējams iestatīt gan pašam, gan ar RDS signāla starpniecību. Protams, ir paredzēta arī kompaktdisku mainītāja vadība. Ir iespēja izmantot arī DAB jeb ciparu radio bloka pieslēgumu, kā arī pievienot atsevišķus pastiprinātājus.

Skaņa

Kenwood skanējums bija ļoti patīkams un zināmā mērā šķita līdzīgs mājas audio sistēmās dzirdētajam. Vokāls tika atskaņots ļoti tīri un skaidri, taču atkal jāteic, ka nedaudz pietrūka pašu zemāko basu. Ļoti iespējams, ka to varētu kompensēt ar skaņas regulēšanu tembru blokā, taču mēs apzināti no tā šoreiz izvairījāmies. Bija nepieciešams saprast, kāds ir katra aparāta tīrais skanējums.

Secinājumi

Jāteic, ka Kenwood mūs iepriecināja ar vienkāršu un saprotamu vadību un daudzkrāsainu displeju. Arī funkcionāli tas bija aprīkots kvalitatīvi. Pret skanējuma kvalitāti pretenziju nav - viss tīri, gaiši un ļoti saprotami. Gribētos vienīgi lielāku azartu, atskaņojot dinamiskus mūzikas fragmentus. Bet iespējams, ka tā jābūt - solīdam aparātam solīds īpašnieks un skanējums.

Aptuvenā cena Ls 230.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!