Saldais krējums savu izcilību vakariņās pierādīs gan sutināts starp kotletītēm, gan pievienots apceptiem dārzeņiem un novārītiem makaroniem, gan arī kā sulīguma piedeva vistas filejai. Galvenais ir nepārkarsēt saldo krējumu, lai tas saglabā savu krēmīgumu un neiztvaiko, tāpat jāņem vērā, ka sāli vajadzēs vairāk, jo saldā garša tomēr nomāks sāļumu, bet tā vietā var eksperimentēt arī ar citām garšvielām, piemēram, kariju, čili un garšaugiem. Ja mērce no saldā krējuma vien šķiet par šķidru, pievieno dažas karotes krēmsieru vai skābo krējumu.

Smelies iedvesmu no ''Tasty'' receptēm!

Kāda ir Tava iecienītākā recepte? Pastāsti to citiem, sūti recepti ar foto uz receptes@delfi.lv. Interesantākās idejas publicēsim Tasty.lv recepšu katalogā. Ik mēnesi izvēlēsimies vienu, interesantāko recepti, kuras autoru gaida vērtīga balva no Tasty.lv!