No vistas līdz garnelēm: dažādas variācijas vakariņām saldā krējuma mērcē

No vistas līdz garnelēm: dažādas variācijas vakariņām saldā krējuma mērcē
Foto: Shutterstock

Ja ledusskapī ir paciņa saldā krējuma, kaut kur savu kārtu gaida makaroni, dārzeņi, konservēts tuncis vai pat saldētas jūras veltes, esi jau pusceļā uz izcilu vakariņu lauriem.

Saldais krējums savu izcilību vakariņās pierādīs gan sutināts starp kotletītēm, gan pievienots apceptiem dārzeņiem un novārītiem makaroniem, gan arī kā sulīguma piedeva vistas filejai. Galvenais ir nepārkarsēt saldo krējumu, lai tas saglabā savu krēmīgumu un neiztvaiko, tāpat jāņem vērā, ka sāli vajadzēs vairāk, jo saldā garša tomēr nomāks sāļumu, bet tā vietā var eksperimentēt arī ar citām garšvielām, piemēram, kariju, čili un garšaugiem. Ja mērce no saldā krējuma vien šķiet par šķidru, pievieno dažas karotes krēmsieru vai skābo krējumu.

Smelies iedvesmu no ''Tasty'' receptēm!

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Lasi vēl

Dienas recepte
Nedēļas Top 10
Tasty iesaka