Foto: Privātais arhīvs
Arī šī nedēļa nesusi notikumus, kurus labprāt apspriest virtuvē vai zem deķīša. Kas, kur, kad, kāpēc, ar ko? Mūžīgie jautājumi. "Delfi" Izklaides departaments sagatavo asortu izlasi tiem, kuriem aizņemtība neļāva iedziļināties svarīgajos notikumos pašmāju un ārvalstu ļaužu dzīvēs.

Influencere Katrīne Sauliete savām meitām noīrē atsevišķu dzīvokli

Foto: Kadrs no video

Populārā pašmāju influencere, TV šovu dalībniece un tīkla mārketinga uzņēmēja Katrīne Sauliete parūpējusies par atsevišķu dzīvokli savām nepilngadīgajām meitām Kerijai un Kortnijai. Tas darīts ģimenes ērtību labad, Sauliete ziņo "Instagram" īsajos video, izvedot ekskursijā pa jauno mitekli.

Lasīt vairāk

Kašeram šogad finanšu krīze: no 10 000 eiro kontā tikai pāris simti

Foto: Privātais arhīvs

Mākslinieks un uzņēmējs Kaspars Blūms-Blūmanis Miņins šovā "Slavenības. Bez filtra" pastāstīja, ka šogad pazaudējis visu savu naudu. Tas noticis tādēļ, ka viņš uzticējies cilvēkiem, kurus uzskatīja par saviem draugiem. Kašers par notikušo nu jau runā pagātnes formā, jo neveiksmes pārdzīvot viņam palīdzējis vīrs Jānis.

Lasīt vairāk

Porziņģa mīļotā meitene uzmirdz jutekliskā fotosesijā

Foto: Agnija Grigule/Privātais arhīvs

Dallasā, ASV, spēlējošā latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa mīļotā meitene Laura Vizla ziemas spelgoni izbauda dzimtenē Latvijā. Šeit arīdzan tapusi skaistās dāmas jaunākā fotosesija, kas 15 stundu laikā kopš publicēšanas spējusi "savākt" vairāk nekā 5500 tīkšķīšu "Instagram" platformā.

Lasīt vairāk

Kantrīdziedātājas Linitas vienīgie ienākumi – sveču liešana

Foto: Privātais arhīvs

Laikā, kad ilgstošās Covid-19 pandēmijas dēļ liela daļa mūziķu palikuši bez koncertdzīves un bez ienākumiem no mūzicēšanas, pašmāju kantrīmūzikas žanra pārstāve Linita Mediņa cenšas izdzīvot ar jaunu biznesu – viņa darina un pārdod elegantas sveces, šonedēļ raksta žurnāls "Kas Jauns".

Lasīt vairāk

Foto: Izdots ikgadējais 'airBaltic' daiļo darbinieču kalendārs

Foto: Aiga Rēdmane

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" šonedēļ prezentē ikgadējo kalendāru 2022. gadam. Jau tradicionāli modeles visiem 12 mēnešiem ir "airBaltic" darbinieces.

Lasīt vairāk

Īlona Maska bijusī dziesmā dod mājienus par šķiršanās iemesliem

Foto: AP/Scanpix/LETA

Miljardiera, kompānijas "SpaceX" dibinātāja Īlona Maska bijusī draudzene dziedātāja Graimsa (Grimes) savā jaunākajā skaņdarbā, iespējams, norāda uz iemesliem, kāpēc izjukušas viņas un uzņēmēja attiecības. Dziesmas nosaukums: "Player of Games" jeb "Spēlmanis".

Lasīt vairāk

Norijuši aizvainojumu, prinči Harijs un Čārlzs atsākuši sarunāties

Foto: AFP/Scanpix/LETA

Lielbritānijas princis Čārlzs savu jaunāko dēlu Hariju nav redzējis gandrīz astoņus mēnešus, taču abi tomēr atsākuši sarunāties, atsaucoties uz britu karaļnamam pietuvinātu anonīmu cilvēku, raksta portāls "Page Six".

Lasīt vairāk

Fitnesa skaistuļi Valdmaņi izrādās sevišķi pikantā veidā

Foto: Privātais arhīvs

Ar īpaši pikantu fotosesiju savu sekotājus "Instagram" platformā iepriecējuši pašmāju fitnesa influenceri Gints un Jekaterina Valdmaņi. Laulātais pāris piedāvā ieskatīties savos jutekliskajos mirkļos.

Lasīt vairāk

Pilots Pēteris Saulieti sauc par sievu, taču bildināt nesteidz

Foto: Privātais arhīvs

Pazīstamā influencere, tīkla mārketinga biznesmene un vairāku TV šovu varone Katrīne Sauliete raidījumā "Kad viņas satiekas" atklāj, ka viņai un pilotam Pēterim Vasiļevskim ir nopietni plāni nākotnei, tostarp kopīgs mazulis. Viņa vēlas arī sievas statusu, taču tas pagaidām kavējas.

Lasīt vairāk

Bens Afleks: 'Atgriezties pie mīļotās bija lielisks lēmums'

Foto: Vida Press

49 gadus vecais amerikāņu aktieris un režisors Bens Afleks sniedzis interviju izdevumam "The Wall Street Journal", kurā pirmo reizi atbildējis uz jautājumiem par atgriešanos pie dziedātājas Dženiferas Lopesas, ar kuru viņš izšķīrās pirms 17 gadiem. Kopš šā gada pavasara viņi atkal ir kopā un, kā saka Afleks, tas bijis lielisks lēmums.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!