Top3 #SalabotDemogrāfiju tvīti

Esam ļoti priecīgi par Jūsu atsaucību Latvijas demogrāfijas problēmas risināšanā. Vismaz teorētiskā līmenī un tviterī latvieši zina, kas jādara. Lai rūpes par valsts nākotni nepaliku nenovērtētas, Skats.lv ar 2 biļetēm uz 'Multikino' apbalvo labākos 3 variantus, kas mums nodrošinās populācijas pieaugumu.
Top3 #SalabotDemogrāfiju tvīti
1
Ar izprintētu @lodzinjsh labojumu jau skrienam pie prezidenta. Esam pārliecināti, ka preambulas tekstā tieši šādi tas arī bija domāts, gluži vienkārši ieviesusies parasta drukas kļūda.
F64
Top3 #SalabotDemogrāfiju tvīti
2
Mēs, protams, varētu mēģināt ‘pieraut' Eiropai, ieviešot neskaitāmus velo celiņus, bet ar bērnu ratiņu joslu uz Elizabetes ielas mēs jau automātiski būtu soli priekšā citām valstīm. Ticam, par šo ideju @freakART no Nila Ušakova būtu pelnījis ne tikai divas kino biļetes.
F64


Top3 #SalabotDemogrāfiju tvīti
3
Lietotājs @BlowerAudioSS nemēģina nedz politiskus trikus, nedz ilgtermiņa PR gājienus, ķeroties uzreiz pie latviskās vīru stingrības. Ceram, šīs biļetes būs labs variants, kā iesākt viņa maratonu. Galvenais ir samenedžēt, lai izdotos paspēt uz visu 76 bērnu izlaidumiem.
AFP/Scanpix


Top3 #SalabotDemogrāfiju tvīti
4
Atgādinām, ka arī mums bija šādi tādi ieteikumi, ko vari lasīt šeit, kā arī, ja vēlies turpināt palīdzēt valstij ar padomiem, dari to, ko dara īstens patriots - raksti tviterī!
F64
Kā salabot Latvijas demogrāfiju Kā salabot Latvijas demogrāfiju   (3)
LieneCandy Opacā! Latvijas mediju virsraksti, ar ko nenošaut garām  
Vegānisms - mīti un patiesība Vegānisms - mīti un patiesība   (3)
Latvijas 'Twitter' līderu pirmie tvīti Latvijas 'Twitter' līderu pirmie tvīti   (1)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.