Foto: Privātais arhīvs/publicitātes foto
Aizvadītajā nedēļā apspriestu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no populārākajiem tematiem, par ko Latvijā trītas mēles.

Timmas sieva Anna Sedokova aizvainojumā pamet Galkina TV šovu

Foto: Kadrs no video

Latviešu basketbolista Jāņa Timmas sieva, dziedātāja Anna Sedokova negaidīti atstāja TV studiju, pametot Maksima Galkina vadīto šovu.

Lasīt vairāk

Lindas Mūrnieces šķirtais vīrs: 'Pat draugi smējās, ka man tā...'

Foto: Privātais arhīvs

51 gadu vecais Agris Freibergs kļuva par viesnīcnieces un soctīklos varen aktīvās Lindas Mūrnieces trešo vīru. Nu laulība šķirta, šonedēļ raksta izdevums "Kas Jauns".

Lasīt vairāk

Ieeja tikai bagātajiem: Kā izskatās visdārgākajos Rīgas dzīvokļos, kurus var nopirkt

Foto: Publicitātes attēli

Nekustamā īpašuma tirgus Latvijā kopumā nesnauž – joprojām cilvēki pērk un pārdod savus mitekļus. Tirgus versme maķenīt "uz pauzes" šobrīd ir visdārgāko un ekskluzīvāko dzīvokļu tirgū, jo jau ilgāku laiku sludinājumu vietnēs vakanti stāv sevišķi glauni daudzistabu dzīvokļi Rīgā. "Delfi" devās uzzināt smalkumus par īpaši dārgo Rīgas dzīvokļu tirgus segmentu.

Lasīt vairāk

Foto: Kā dzīvo Porziņģa mīļotā meitene Laura Vizla

Foto: Privātais arhīvs

Šā gada Valentīndienā rīdziniece Laura Vizla publiski apstiprināja, ka viņa ir kopā ar slaveno basketbolistu Kristapu Porziņģi. Jauniete ir aktīva arī soctīklos, kur dāsni izrāda savu daili.

Lasīt vairāk

Elīna Babkina par to, kāpēc izjuka laulība ar 20 gadus vecāko treneri

Foto: LETA/Privātais arhīvs

Latviešu basketboliste Elīna Babkina intervijā žurnālam "Klubs" pirmo reizi pastāsta par šķiršanos no grieķu izcelsmes trenera Džordža Dikeluaka. Izdevums "Privātā Dzīve" šonedēļ piedāvā ieskatu šajā sarunā.

Lasīt vairāk

Ļaudis soctīklos metas apspriest atjaunotā 'Dzintara' reklāmas rullīti

Foto: Publicitātes foto

4. martā klajā laists atjaunotā kosmētikas zīmola "Dzintars" reklāmas rullītis. Tas ir košs, saulains un dzīvespriecīgs. Vienlaikus dažiem cilvēkiem šķiet, ka video varētu būt plaģiāts.

Lasīt vairāk

'Mēsls' – Sedokova pirmo reizi komentē skandalozo šovu, no kura aizgāja

Foto: Kadrs no video

Dziedātāja Anna Sedkova saņēmusi neskaitāmas vēstules no saviem faniem, kuri pauduši atbalstu viņai saistībā ar dalību Maksima Galkina vadītajā šovā "Šovakar", no kura māksliniece negaidīti aizgāja.

Lasīt vairāk

Ar vājiem nerviem neskatīties: Šutovienes skaistumkopšana mājas apstākļos

Foto: Publicitātes attēli

Nav nekāds noslēpums, ka pandēmijas laiks un fakts, ka ir liegti skaistumkopšanas pakalpojumi, mudinājis daudzas sievietes likt lietā radošas idejas, un arī Magone Šutoviene nav izņēmums.

Lasīt vairāk

Samanta Tīna savā 'Eirovīzijas' priekšnesumā iecerējusi 'avatārijas' sajūtu

Foto: Publicitātes foto

Priekšpēdējā LTV raidījuma "Kā uzvarēt Eirovīzijā? Samantas Tīnas ceļš uz Roterdamu" epizodē Samanta Tīna ļauj ielūkoties sava priekšnesuma tapšanas aizkulisēs. Dziedātājas vīzija ir skaidra – viņa Roterdamā iecerējusi visai Eiropai parādīt citu pasauli – pasakainu, tēlainu un dievišķu.

Lasīt vairāk

Karaļnama intrigas: Megana vaino Katrīnu un Kamillu negatīvā publicitātē

Foto: Vida Press

Jau šosvētdien telekanālā CBS "gaisā ies" Saseksas hercogu sniegtā intervija Oprai Vinfrijai. Dažas detaļas no gaidāmā materiāla jau izskanējušas.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!