Foto: AP/Scanpix/LETA

Reperis 50 Cent, populārā hita "In Da Club" autors, pasaules koncerttūrē "The Final Lap Tour" nopelnījis vairāk nekā 100 miljonus ASV dolāru, raksta žurnāls "Billboard". Tādējādi 50 Cent ir kļuvis par otro reperi vēsturē, kuram kādā tūrē izdevies gūt tik augstus finanšu rezultātus un sasniegt 100 miljonu slieksni.

9. oktobrī 50 Cent viesojās arī "Arēnā Rīga", un visas 11 000 šī tūres koncerta biļetes tika izpirktas rekorda ātrumā. 10. oktobrī Rīgā notika repera papildkoncerts.

"Es nesen biju lunaparkā Krakovā, kur izbraucu ar panorāmas ratu. Atmiņas no šī vakara un 50 Cent koncerta Rīgā man glabājas vienā mapītē – abi notikumi bija piesūcināti ar divtūkstošo gadu estētiku, nostalģiju un ļoti daudz gaismiņām," atceras "Delfi" Sociālo tīklu nodaļas vadītājs Jānis Sildniks. "Atšķīrās tikai žanrs un vēriens. Domājot par koncertu, otra lieta, kas nāk prātā, – mani pamatīgi pārsteidza pasākuma apjoms visās tā izpratnēs. Gan cilvēku skaita ziņā, gan tehniskajā izpildījumā. Ja uz lunaparku būtu sanākuši tikpat daudz ļaužu, cik uz 50 Cent, es aizvien stāvētu rindā."

Чтобы продолжить чтение, оформите абонемент.

Пожалуйста, подождите!

Мы подбираем для вас наиболее подходящее предложение подписки...

Loading...

Предложение о подписке не отображается? Пожалуйста, отключите блокировщик рекламы или перезагрузите страницу.
В случае вопросов пишите на konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!