Foto: BobbyIke/Reddit
Kāda sieviete no Oregonas (ASV) kļuvusi plaši pazīstama un apspriesta interneta vidē, jo ļoti netradicionālā veidā atzīmējusi sava vīra jaunāko sasniegumu. Citi viņas vēstījumu nopeļ, tomēr lielākā daļa uzslavē abu laulāto humora izjūtu.

5. decembrī kūkas idejas autores vīrs Bobijs vietnē "Reddit" ievietoja nu jau slavenās tortes fotogrāfiju, klāt pievienojot paziņojumu: "Mana sieva man uzdāvināja šādu kūku, lai kopīgi nosvinētu manus jaunos panākumus darbā." Kā noskaidrojās, viņš pabeidzis kādas mājaslapas izveidi.

Bobijs, kuram pieder poligrāfijas uzņēmums, portālam "Today.com" pastāstīja, ka pie mājaslapas izveides strādājis aptuveni trīs gadus. Ikreiz, kad paveicis kādu mazu, bet, viņaprāt, nozīmīgu uzdevumu, to atzīmējis ar īpašām svinībām.

"Gadu gaitā, kamēr es to veidoju, ikreiz, kad pabeidzu kādu mazo lietiņu, es to parādīju kādam no saviem darbiniekiem," piebilda Bobijs. Tomēr beigu beigās izrādījies, ka viņa kolēģiem bija apnicis klausīties viņa sasniegumos.

My wife got me a cake for what I thought was a big accomplishment.
byu/BobbyIke infunny


Printēšanas uzņēmuma īpašnieks paskaidroja, ka pēc vienām no svinībām kāds darbinieks sarkastiski pajokojis, ka "nevienam tas taču nerūp". Par šo reakciju Bobijs kopā ar sievu vien pasmējies.

Pēc tam šī piezīme kļuvusi par mantru jeb spēka vārdiem, kas palīdzējuši fiziski un garīgi sakoncentrēties trīs gadus ilgajam mājas lapas "būvniecības" procesam.

Un, re, arī atbilde tam, kāpēc šāds kūkas vēstījums. Kad Bobija sieva īpašajā svētku dienā lūgusi viņam kūku izņemt no kādas konditorejas, viņš, atverot kasti, sācis skaļi smieties, jo, kā pats saka, tā bijusi "absolūti perfekta".

Skarba rīcība vai izdevies joks?

Pēc sākotnējā ieraksta lietotāji komentāros izteica komplimentus ne tikai kūkai, bet abu laulāto veselīgajām attiecībām, tomēr citi dalījās neapmierinātībā par viņa sievas skarbo rīcību.

"Daudzi no komentāriem, kā jūs varat iedomāties, nebija pārāk iepriecinoši," Bobijs sacīja. "Tomēr mums ir attiecības, kurās mēs viens otru ķircinām, kad tas ir iederīgi, bet tajā pašā laikā esam ļoti atbalstoši, kad tas ir nepieciešams. Tas ir mūsu humora veids!"

Kāds no komentāriem izskanēja šādi: "Tava sieva ir lieliska!" Uz ko Bobijs atbildēja ar pateicību, piebilstot: "Ja neskaita šādus jokus, viņa patiesībā ļoti lepojas ar mani."

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!