tasty - 960
Foto: Shutterstock
Biezpiena sacepums ir ļoti garšīgs, vienkāršs, bet tajā pašā laikā "viltīgs" ēdiens, jo, pat stingri ievērojot receptes norādījumus, gadās, ka kaut kas tomēr noiet greizi: malas piedeg, bet vidū sacepums vēl ir šķidrs vai arī izskatās kārdinoši, bet tomēr ir pārāk sauss. Atsaucot atmiņā bērnudārza laikus, neviļus nākas aizdomāties, vai tikai pavārītēm nebija zināmi kādi īpaši knifiņi, jo viņām biezpiena sacepums vienmēr izdevās izcili gards, sulīgs un ar kārdinoši zeltainu garoziņu. Izrādās, šim ēdienam tiešām ir savi noslēpumi, kas jāzina, lai iemācītos to prasmīgi pagatavot.

Kādi tad ir galvenie iemesli, kādēļ teju nevienam ar pirmo "šāvienu" neizdodas pagatavot izcili gardu biezpiena sacepumu, atklāj portāla "Woman365" speciālisti, minot piecas biežāk pieļautās kļūdas.

Piena produktu izvēle

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!