Foto: DELFI
"Ziņoju, ka bija labs!" mums raksta lasītāja Zane, iesakot izmēģināt šo garšu kombināciju. Kazas siera sāļums izcili sader ar aprikožu svaigo saldumu un ķiršu etiķa skābumu.
5Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

rukola baldriņu salāti aprikozes melnās olīvas kazas siers sēkliņu maisījums olīveļļa ķiršu etiķis sāls, svaigi malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Uz šķīvja liek rukolu un baldriņu salātus, pāri kārto daiviņās sagrieztas aprikozes un kazas siera šķēles.

2

Pārber ar uz pusēm pārgrieztām olīvām, sēkliņu maisījumu.

3

Pārkaisa ar sāli un pipariem pēc garšas un pārslaka ar kvalitatīvu olīveļļu un ķiršu etiķi.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!