![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/b63c5295-998a-438b-bbb0-a39d676ecf73.jpg?w=576&h=313)
5Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
rukola baldriņu salāti aprikozes melnās olīvas kazas siers sēkliņu maisījums olīveļļa ķiršu etiķis sāls, svaigi malti melnie pipari
Sagatavošana
1
Uz šķīvja liek rukolu un baldriņu salātus, pāri kārto daiviņās sagrieztas aprikozes un kazas siera šķēles.
2
Pārber ar uz pusēm pārgrieztām olīvām, sēkliņu maisījumu.
3
Pārkaisa ar sāli un pipariem pēc garšas un pārslaka ar kvalitatīvu olīveļļu un ķiršu etiķi.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit