Katram pa glāzītei salduma – 12 trauciņos pagatavoti deserti
Foto: Shutterstock

Reizēm ir jāatpūšas arī no kūkām un mafiniem. Tāpēc interesants un radoši pasniegts brīvdienu deserts noteikti būs glāzītēs, deserta trauciņos un tasītēs pagatavoti, garšīgi krēmi, želejas, kārtojumi un tiramisu. Par gluži bezgalīgām šīs iespējas saukt nevaram, bet kur izpausties ir!

Tiramisu un rupjmaizes kārtojumi visskaistāk izskatīsies garākās, caurspīdīgās glāzītēs, kurā saskatīt katru odziņu, dāmu pirkstiņa gabaliņu un svaigā siera krēma karoti. Bet bērnību atcerēties liks smaržīgās un saldās šokolādes vai kakao putas, kuras turpat deserta trauciņā atsvaidzināt ar kādu saldētu odziņu, kas noglabāta rudenim un ziemai. Taču tasītēs ceptie, kārdinoši grēcīgie šokolādes un kafijas krēmi sasildīs vēsākā dienā.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form