Svaigā siera kūka ar ķiršiem
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press

Kad zemeņu "trakums" pārgājis un tās izbaudītas visos iespējamajos variantos, laiks ieskandināt tvirti sulīgo ķiršu sezonu, pagatavojot kādu ķirsīgu kārumu no "Tasty" recepšu krājumiem.

Ķiršu siera kūciņas ir tik debešķīgi gardas, ka teju vai kusīs uz mēles un roka pati sniegsies pēc nākamā gabaliņa. Ja tev garšo gan ķirši, gan saldējums, apvieno šīs abas garšas, pagatavojot ķiršu saldējuma kūku.

Ņem vērā, ka ķiršu kārumus labāk gatavot no ogām, kas iepriekš atbrīvotas no kauliņiem. Te uzzināsi, kā to paveikt ātri un bez raizēm.

Klasisku pavārmākslas vērtību cienītājiem iesakām pagatavot apaļo ķiršu pīrāgu, kas izskatās tik kārdinoši, ka to varētu likt uz kulinārijas žurnāla vāka. Savukārt tie, kas vēlas nobaudīt garšīgu rezultātu, nepieliekot īpašas pūles, būs sajūsmā par vienkāršās ķiršu kūkas un apetītlīgo brauniju recepti.

Lai labi garšo!

Comment Form