Noreibt no garšas jeb 'Negrādīgi' ēdieni, kuru pagatavošanā alkoholam ir sava loma
Foto: Shutterstock

Piedāvājam piecas interesantas receptes uzkodām un otrajiem ēdieniem, un katrā no tiem atradīsiet kādu alkoholisko dzērienu - gan stiprāku, gan vājāku. Šos ēdienus gan droši uzturā var lietot šoferīši un jaunās māmiņas, jo gatavošanas procesā alkohols iztvaiko, ēdienā atstājot vien oriģinālas garšas nianses un patīkamu aromātu.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

Tags

Alkohols Sarakstu karuselis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.
Lasi vēl
 

Comment Form