Foto: Publicitātes foto/Privātais arhīvs
Aizvadītajā nedēļā apspriestu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no populārākajiem tematiem slavenību dzīvēs un šovbiznesa aprindās.

Iepazīsties! Deviņi finālisti, kas cīnīsies par ceļazīmi uz 'Eirovīziju'

Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 16. janvārī nosaukti deviņi labākie, kas Latvijas Televīzijas autoru un izpildītāju konkursa "Supernova 2020" finālā 8. februārī cīnīsies par ceļazīmi uz konkursu "Eirovīzija". Finālā piedalīsies Samanta Tīna, Edgars Kreilis, Katrīna Dimanta, Miks Dukurs, ANNNA, "Bad Habits", DRIKSNA, Katrīna Bindere un Seleste.

Lasīt vairāk

Ekskluzīvi foto: Ieskats Ēķa atklātajā komēdijā 'Klases salidojums 2'

Visu mīlētāju svētkos 14. februārī pirmizrādi piedzīvos režisora Andreja Ēķa veidotās atklātās komēdijas "Klases salidojums" turpinājums "Klases salidojums 2", kurā skatītājus gaida jauni piedzīvojumi un atkalsatikšanās ar jau iemīļotajiem varoņiem.

Lasīt vairāk

Roberts Putnis Vācijā apprecējies ar mīļoto vīrieti

Foto: Privātais arhīvs

Kādreizējais Kultūras ministrijas Mediju politikas nodaļas vadītājs Roberts Putnis apprecējies ar savu ilggadējo partneri Dmitriju Markovu. Abi vīrieši savu laulību reģistrējuši dzimtsarakstu nodaļā Vācijā.

Lasīt vairāk

Par desmit tūkstošiem eiro pārdots populārais mūzikas klubs 'Četri balti krekli'

Foto: F64

Aizvadītā gada nogalē virtuālajā vidē parādījās sludinājums, ka par 10 000 eiro tiek pārdots leģendārais Vecrīgas mūzikas klubs "Četri balti krekli", turklāt neilgi pirms tam tika slēgta tā franšīze Jelgavā – klubs "Jelgavas krekli". Nu tapis zināms, ka rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītajā kultūras iestādē saimniekos jauna īpašniece, kura turpinās iepriekšējo īpašnieku iesākto.

Lasīt vairāk

Krievijas primadonna Pugačova maestro Paulam jubilejā velta aizkustinošu video

Foto: F64

Svētdien, 12. janvārī, jubileju svinēja maestro Raimonds Pauls – izcilajam komponistam apritēja 84 gadi. Daudzi mākslinieku dzimšanas dienā godinājuši ar sociālo tīklu starpniecību, un sveicienus viņam nosūtījusi arī Krievijas estrādes primadonna Alla Pugačova.

Lasīt vairāk

Armands Šķēle uzsācis attiecības ar Mariana Pahara bijušo sievu

Foto: LETA/Privātais arhīvs

Karjeru beigušais basketbolists Armands Šķēle savulaik bija iemīļots pašmāju dzeltenās preses varonis, bet nu jau daudzus gadus ziņas par viņa privātās dzīves līkločiem ir skopas. Jaunākie ziņu virsraksti liecina – sportista dzīvē ienākusi kāda īpaša sieviete. Viņam izveidojušās romantiskas attiecības ar bijušā Latvijas futbola izlases galvenā trenera Mariana Pahara šķirto sievu Jūliju.

Lasīt vairāk

Krāšņi kadri: Agnese Zeltiņa garīgi pilnveidojas Bali

Foto: Privātais arhīvs

Decembra izskaņā un gada pirmajos mēnešos daudzi ieplānojuši tuvāku un tālāku zemju ceļojumus, un arī pašmāju aktrise un rotu dizainere Agnese Zeltiņa no drūmā Latvijas janvāra aizbēgusi uz kādu krietni saulaināku un siltāku reģionu.

Lasīt vairāk

Krāšņi foto: Cilvēki visā pasaulē brauc metro bez biksēm

Foto: EPA/Scanpix/LETA

Aizvadītās nedēļas izskaņā daudzviet pasaulē norisinājās par tradīciju kļuvusī savdabīgā zibakcija "No Pants Subway Ride" jeb "Diena bez biksēm metro", kuras ietvaros ļaudis ar plikiem stilbiem lielākajās pilsētās devās izbraucienā ar sabiedrisko transportu.

Lasīt vairāk

Markus Riva komentē savu neiekļūšanu 'Supernovas' finālā

Foto: Lauris Vīksne

Šonedēļ tika izziņoti deviņi pretendenti, kas Latvijas Televīzijas (LTV) rīkotā autoru un izpildītāju konkursa "Supernova 2020" fināla tiešraidē 8. februārī cīnīsies par iespēju Latviju šogad pārstāvēt "Eirovīzijā". Šis ir viens no retajiem gadiem, kad labāko kandidātu vidū neredzēsim dziedātāju Marku Rivu.

Lasīt vairāk

Noklausies! Aizvadītā gada 15 visvērtīgākās latviešu dziesmas

Foto: Publicitātes foto/Kadrs no video

Trešdienas, 15. janvāra, pusnaktī noslēdzās Latvijas Radio 2 (LR2) ikgadējās aptaujas "Muzikālā banka" pirmās kārtas balsojums, līdz ar to noskaidrotas 15 fināla dziesmas, kas turpinās sacensību par 20. jubilejas gada vērtīgākās popa un roka dziesmas titulu.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!