Foto: Privātais arhīvs
Aizvadītajā nedēļā apspriestu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no populārākajiem tematiem slavenību dzīvēs un šovbiznesa aprindās.

Ģimeniskajā Reiniku saimē gaidāms pieaugums, vēsta medijs

Foto: Privātais arhīvs

Pašmāju prese šonedēļ ziņo, ka dziedošajā Reiniku saimē drīzumā gaidāms pieaugums – mūziķa Laura Reinika māsa Rūta ir mazuļa gaidībās.

Lasīt vairāk

Basketboliste Sabīne Niedola ar sievu izziņo gaidāmo ģimenes pieaugumu

Foto: Privātais arhīvs

Skaistus jaunumus izziņojušas latviešu basketboliste Sabīne Niedola un viņas sieva, amerikāņu izcelsmes basketboliste Andžela Tisdeila – viņu ģimenē ir gaidāms pieaugums.

Lasīt vairāk

Foto: Hosams un Linda Abu Meri bauda atpūtu Dubaijā

Foto: Privātais arhīvs

Daudzi sabiedrībā zināmi ļaudis gada sākumā no drūmā Latvijas janvāra aizbēguši sasildīties un pagozēties saulītē uz kādu eksotisku valsti, un arī gastroenterologs, ministru prezidenta padomnieks Hosams Abu Meri kopā ar sievu, raidījuma "Rīta Panorāma" vadītāju Lindu Krūmiņu devies skaistā ceļojumā.

Lasīt vairāk

Pamela Andersone 52 gadu vecumā negaidīti apprecējusies piekto reizi

Foto: AFP/Scanpix/LETA/Reuters/Scanpix/LETA

Amerikāņu modele un aktrise, pagājušā gadsimta deviņdesmito gadu sekssimbols Pamela Andersone negaidīti atkal kļuvusi par precētu sievu. Ārzemju mediji ziņo, ka 52 gadus vecā skaistule mijusi gredzenus ar Holivudas filmu producentu Džonu Pītersu.

Lasīt vairāk

Paparaci foto: Princis Harijs atgriežas Kanādā pie sievas un dēliņa

Foto: Vida Press

Janvāra pirmajā pusē daudzus šokēja Lielbritānijas prinča Harija un viņa laulātās draudzenes Saseksas hercogienes Meganas paziņojums, ka viņi nolēmuši samazināt savu lomu karaļnama pārstāvēšanā. Drīz pēc tam Megana devās uz Kanādu, bet viņas vīrs palika dzimtenē, lai nokārtotu formalitātes ar savu ģimeni. Šonedēļ viņš beidzot ieradies Ziemeļamerikā pie sievas un dēliņa Ārčija Harisona.

Lasīt vairāk

Baltais nams Trampu pāra 15. kāzu gadadienā publisko romantisku foto

Foto: Instagram.com/whitehouse

Šonedēļ kāzu jubileju atzīmē viens no slavenākajiem un visapspriestākajiem pāriem pasaulē – ASV prezidents Donalds Tramps un viņa laulātā draudzene Melānija Trampa.

Lasīt vairāk

Pasauli sajūsmina šķirteņu Pita un Anistones draudzīgo jūtu izpausmes

Foto: AFP/Scanpix/LETA

Svētdien Losandželosā tika pasniegtas prestižās "SAG Awards" jeb Ekrāna aktieru ģildes balvas, un lauvas tiesu sabiedrības un mediju ievērību izpelnījušies divi bijušie mīlētāji – Breds Pits un Dženifera Anistone, kuri savulaik bija precējušies. Aktieri pārsteiguši ar savu draudzīgo, silto jūtu izpausmēm.

Lasīt vairāk

Foto: Holivudas dīvas aktieru ģildes balvu ceremonijā žilbina ar eleganci

Foto: Vida Press

Svētdien, 19. janvārī, Losandželosā tika pasniegtas prestižās "SAG Awards" jeb Ekrāna aktieru ģildes balvas, un ikgadējais pasākums, kas norisinājās jau 26 reizi, ierasti bija sapulcējis labākos, izcilākos un talantīgākos kinematogrāfijas pārstāvjus.

Lasīt vairāk

Fitnesa skaistules Paulas recepšu dižpārdoklis ierauts pirātismā; uzsākta izmeklēšana

Foto: Privātais arhīvs/Roman Yegorov

Pērn pirms Ziemassvētkiem klajā nāca fitnesa un veselīga dzīvesveida entuziastes Paulas Freimanes recepšu grāmata "Zelta sastāvdaļa", kas zibenīgi kļuva par pašmāju dižpārdokli. Tiesa, autores prieku par izdevuma lielajiem panākumiem aizēno daži ļaundari, kas piekopj pirātismu un nelegāli izplata viņas grāmatu elektroniskā formātā.

Lasīt vairāk

'Otrs grāvis': Rivas nedienas un kontrabandistu dzīve pēc revolūcijas Centrāltirgū

Raidījuma "Otrs grāvis" otrajā epizodē "Delfi" sociālo tīklu komanda risina dziedātāja Markus Rivas nedienas ar Latvijas Televīzijas autoru un izpildītāju konkursu "Supernova", kā arī aizvada ekskluzīvu interviju ar slēpošanas trases īpašnieku par šī gada ziemu.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!