8. aprīlī nozagtais luksofors sniedz pirmos komentārus

Divi iereibuši 1996. gadā dzimuši jaunieši 8. aprīlī uzbruka neaizsargātam luksoforam, tam atrodoties darbā. Abi neģēļi to fiziski un morāli aizskāra, taču, par laimi, policija bija savos uzdevuma augstumos un tikai nieka 20 metrus no nozieguma vietas apturēja abus lielceļa pirātus, lai piemērotu tiem sodu. Pirmo reizi kopš šīs traģēdijas, luksofors sniedz atklātus komentārus par to, kas norisinājās šajā dienā.
8. aprīlī nozagtais luksofors sniedz pirmos komentārus
1
Bija parasta diena, tā absolūti neatšķīrās no citām. Biju labi paēdis, atvadījies no ģimenes un devies uz naktsmaiņu, nenojauzdams, ka šis vakars izvērtīsies par vienu no sliktākajiem manā dzīvē.
Vida Press


8. aprīlī nozagtais luksofors sniedz pirmos komentārus
2
Vakars bija kluss un mierīgs, lēnām sāka satumst. Daudz gājēju nebija, taču manu uzmanību pievērsa divi jauni plenči, kuri kādu laiku uz mani skatījās, rādīja ar pirkstiem. Te pēkšņi abi puišeļi straujiem soļiem, skaļā rīklē rēcot, devās uz manu pusi.
Vida Press


8. aprīlī nozagtais luksofors sniedz pirmos komentārus
3
Augumā īsākais nedomājot aptvēra manu stabu no visa spēka, viņa sabiedrotais sekoja piemēram. Mani kratīja uz visām pusēm, centās nolauzt, turējos pretim, taču viņi bija stiprāki.
Vida Press


8. aprīlī nozagtais luksofors sniedz pirmos komentārus
4
Es nekad nebiju juties tik bezpalīdzīgs. Viņi mani apgrābstīja ar savām taukainajām roķelēm, silta spirta dvaka aizmigloja zaļo, viņi bāza pirkstus pie pārējām gaismām un arī tumšākajām zonām. Viņi teica, ko viņi ar mani mājās izdarīs. Tas bija šausmīgi. Viņi gribēja mani piestiprināt pie sienas, pakārt kā lampu, pozēt ar mani savām vājprātīgajām bildēm, kuras tie mežoņi vēl ievietotu internetā. Teica, ka mājās būšot vēl džeki, kas gribēs ar mani 'iepazīties'.
Vida Press


8. aprīlī nozagtais luksofors sniedz pirmos komentārus
5
Paldies Dievam, ka policisti laicīgi uzzināja par to, kas notiek pašā Rīgas centrā un steidzās mani izglābt. Rehabilitācijas kurss būs garš, tomēr esmu dzīvs un jau pavisam drīz varēšu turpināt diktēt transporta kustību un padarīt pilsētas ielas par puslīdz normālu un koordinētu vidi. Atgādināšu, ka par dažādu cūcību pastrādāšanu pret luksoforiem pie jums var atnākt ļaunā luksoforu feja un piespriest brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu.
Vida Press
Kas tika izcenzēts bēdīgi slavenajā 3. autobusa konflikta video Kas tika izcenzēts bēdīgi slavenajā 3. autobusa konflikta video   (2)
Gaisā virmo pamatotas aizdomas, ka Latvijā sākušies kebabu kari Gaisā virmo pamatotas aizdomas, ka Latvijā sākušies kebabu kari   (4)
Ir sākusies Krimināllikuma grozīšana, tā ir neapturama Ir sākusies Krimināllikuma grozīšana, tā ir neapturama   (2)
'Skats.lv' ēd par brīvu to, ko pavasarī par maksu ēdīs 'airBaltic' klienti 'Skats.lv' ēd par brīvu to, ko pavasarī par maksu ēdīs 'airBaltic' klienti   (1)
Fotogrāfijas, kas pierāda Daugaviņa apgalvojumu, ka izlase dzīvo kā bomži Fotogrāfijas, kas pierāda Daugaviņa apgalvojumu, ka izlase dzīvo kā bomži   (14)
Kā mainījusies Aspazijas dzīve, kopš viņa kļuva slavena Kā mainījusies Aspazijas dzīve, kopš viņa kļuva slavena  
Mistiski pazušanas gadījumi, kurus nav iespējams izskaidrot Mistiski pazušanas gadījumi, kurus nav iespējams izskaidrot   (2)
'Skats.lv' palīdz: Jaunā McDonald's reklāmas kampaņa 'Skats.lv' palīdz: Jaunā McDonald's reklāmas kampaņa   (7)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.