Foto: Privātais arhīvs
Arī šī nedēļa nesusi notikumus, kurus labprāt apspriest virtuvē vai zem deķīša. Kas, kur, kad, kāpēc, ar ko? "Delfi" ierasti sagatavo asortu izlasi tiem, kuriem aizņemtība neļāva iedziļināties patiesi svarīgajos notikumos.

Uzņēmēja Elīna Didrihsone nezina, kas tas Jānis Domburs tāds ir

Foto: DELFI/Kadrs no video

Populārā influencere, apģērbu veikala "Butterfly" saimniece Elīna Didrihsone paviesojusies pie Dž.Dž.Džilindžera viņa "YouTube" sarunu šovā "Dž.Spot". Iepazīstot 25 gadus veco uzņēmēju, divu stundu garajā sarunā Džilindžers pūlējās aptvert Didrihsones redzesloka horizontus un par atsevišķiem aspektiem pauda izbrīnu.

Lasīt vairāk

Kambalu ģimenē nelāgā veidā uzradies Olgas bijušais vīrs

Foto: Publicitātes foto

Lai arī Kambalu pāra starpā reizēm uzvirmo temperamentīgi strīdi, kopumā viņi visi jūtas kā īsta, saskanīga ģimene. Olgas meitas grasās pieņemt sava patēva – Kaspara Kambalas – skanīgo uzvārdu, taču šajā jautājumā radušās problēmas Olgas bijušā vīra paskatā.

Lasīt vairāk

Elīna Fūrmane savu Amerikas draugu atvedusi uz Rīgu

Foto: Publicitātes foto

Savulaik populārā dīdžejmeitene Ella jeb Elīna Fūrmane šoruden ieradusies dzimtenē, turklāt kopā ar savu mīļoto vīrieti Nati. Puisim liels pārsteigums bijis, ka Latvijā ir tik ļoti auksti, šonedēļ vēsta izdevums "Kas Jauns".

Lasīt vairāk

Foto: Teātra cienītāji satiekas pirmizrādē sezonas atklāšanā Dailē

Foto: DELFI

Svētdien, 18. septembrī, ar Viestura Kairiša jauniestudējumu "Farinelli un karalis" Dailes teātris atklāja 103. sezonu. Izrādi apmeklēja arī kupls skaits sabiedrībā zināmu cilvēku.

Lasīt vairāk

Šausmu stāsts, ne bērnība. 'Ērkšķu' šova Marijas skaudrā dzīve

Foto: DELFI

"Bērnībā pārdzīvotajam es joprojām nevaru tikt pāri. Un māte priekš manis faktiski ir mirusi," – tā saka sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." dalībniece Marija. Viņas atklātais stāsts ir prātam neaptverami baiss un nežēlīgs.

Lasīt vairāk

Bijušais politiķis Māris Gulbis atceras savas ārlaulības dēkas

Foto: LETA

Bijušajam politiķim Mārim Gulbim savulaik bija izdevusies ne vien galvu reibinoša karjera, bet arī visai vētraina privātā dzīve un trīs šķirtas laulības. Kā Gulbis atklāj TV sarunu šovā "Kad viņas satiekas", veiksminieka dzīve jaunam vīrietim spēj sagrozīt galvu un radīt sajūtu, ka "jūra ir līdz ceļiem".

Lasīt vairāk

Pugačova vēlas tikt Krievijā atzīta par 'ārvalstu aģenti'

Foto: instagram.com/maxgalkinru

Krievijas populārās mūzikas leģenda Alla Pugačova, solidarizējoties ar savu vīru Maksimu Galkinu, vēlas tikt iekļauta Krievijas "ārvalstu aģentu" sarakstā.

Lasīt vairāk

'Lauku sētas' brašulis Aivis ieskatījies pašā Dekšāru saimniecē

Foto: Publicitātes attēli

"Lauku sētā" noticis jauns pavērsiens – negaidīti uzplaukušas pirmās simpātijas šova dalībnieku starpā, kas vienlaikus pārsteidz un sanikno pārējos dalībniekus. Turklāt simpātijas izveidojušās starp alūksnieti Aivi un "Lauku sētas" saimnieci Martu.

Lasīt vairāk

Daiļā šķēpmetēja Madara Palameika ar mīļoto pošas kāzām

Foto: Privātais arhīvs

Nedēļas nogalē bildinājumu no sava mīļotā vīrieša saņēmusi Latvijas labākā šķēpmetēja Madara Palameika – romantiskajā Parīzē, Eifeļa torņa fonā, sportiste teikusi jāvārdu savam puisim, ar kuru draudzējas jau vairākus gadus.

Lasīt vairāk

Marija Bērziņa 'arvien mazāk grib precēties', tomēr to darīs

Foto: LETA

Nacionālā teātra aktrise Marija Bērziņa šogad pavasarī laida pasaulē dēlu un tagad mājās bauda mazuļa augšanu, teātrī plānojot atgriezties nākamajā rudenī. Intervijā žurnālam "Ieva" Bērziņa stāsta par savu dzīvi patlaban, kā arī atbild uz jautājumu, vai grasās arī precēties.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!