Foto: Privātais arhīvs
Arī šī nedēļa nesusi notikumus, kurus labprāt apspriest virtuvē vai zem deķīša. Kas, kur, kad, kāpēc, ar ko? "Delfi Izklaide" ierasti sagatavo asortu izlasi tiem, kuriem aizņemtība neļāva iedziļināties patiesi svarīgajos notikumos.

Dailes teātra Grāveļu pāris ir mazuļa gaidībās

Foto: Publicitātes foto/Jānis Deinats

Trīs gadus pēc kāzām savu pirmo kopīgo mazuli gaida Dailes teātra aktieru pāris Gints Grāvelis un Ērika Eglija-Grāvele, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve". Eglijas lomās teātrī jau iejutušās citas kolēģes.

Lasīt vairāk

Meitenei no Dižstendes pusmiljons sekotāju – kas ir daiļā Terēze Kalmane

Foto: Privātais arhīvs

"Latvijas tirgus līdz šim nav bijusi mana mērķauditorija un biju atteikusi visas intervijas," saka 26 gadus vecā Terēze. Viņai "Instagram" platformā seko teju 600 tūkstoši cilvēku. Sekotāji nav nopirkti, bet īsti, apgalvo meitene, kura nāk Dižstendes – maza ciema Talsu novadā.

Lasīt vairāk

Joprojām žēlo okupantu armiju – 'Doždj' žurnālista pirmā intervija pēc atlaišanas

Foto: Kadrs no video

Bijušais "Doždj" ("TV Rain") žurnālists Aleksejs Korosteļevs šobrīd nekur nestrādā un dzīvo no ietaupījumiem. Lai gan viņam esot izteikti daži darba piedāvājumi, TV ēterā viņš pagaidām negrib iet, jo domā, ka visi uz viņu sauks: "Re, tas ir tas čalis, kas "Doždj" noveda ellē!" Korosteļevs intervijā projektam "Turpinājums sekos" pirmo reizi plašāk skaidro skandalozos izteikumus par atbalstu krievu armijai, kas viņam maksāja amatu, savukārt telekanālam tika atņemta raidīšanas licence Latvijā. Žurnālists joprojām pauž līdzjūtību mobilizētajiem un karā uzvaru nenovēl ne Krievijai, ne Ukrainai. Vienlaikus arī zaudējumu viņš nenovēl ne vienai, ne otrai valstij.

Lasīt vairāk

Kristīne Stakena nespēj pieņemt savu pēclaulību uzvārdu

Foto: Publicitātes foto

Raidījuma "900 sekundes" ziņu moderatore Kristīne Stakena pērnā gada izskaņā apprecējās, no Komarovskas kļūstot par Stakenu. Vienlaikus viņa joprojām tā īsti nespēj sevi identificēt ar jauno vīra uzvārdu; viņu joprojām mulsina Stakenas uzvārds TV titros – to Kristīne atklāja intervijā Laurai Saulītei "YouTube" kanālā "Generation Famous".

Lasīt vairāk

93 gadu vecumā apprecējies otrais uz Mēness pabijušais vīrs

Foto: Privātais arhīvs/Vida Press

Cienījamā vecumā laulības ostā iestūrējis vīrs, kurš tālajā 1969. gadā spēra savu kāju uz Mēness – Nīls Ārmstrongs un Bazs Oldrins bija pirmie divi cilvēki, kas tur pabija. Oldrins 93 gadu vecumā ceturto reizi svinējis kāzas. Kungs par šo notikumu pavēstījis "Twitter" platformā.

Lasīt vairāk

Vācijā izjukusi Roberta Putņa laulība ar mīļoto vīrieti

Foto: Privātais arhīvs

Pēc apmēram 15 gadu kopābūšanas beidzies mīlasstāsts starp kādreizējo "Progresīvo" līderi Robertu Putni un dizaineri Dmitriju Markovu. Pāris salaulājās Minhenē pirms diviem gadiem, bet laulība šķirta notariāli Latvijā. Putnis žurnālam "Privātā Dzīve" pastāsta, kas tad īsti noticis.

Lasīt vairāk

Pēc testamenta sadalītas Trampa bijušās sievas bagātības

Foto: Vida Press

Medija "Insider" rīcībā nonākuši pērn mirušās Ivanas Trampas testamenta dokumenti – izrādās, viņa jau 2019. gadā uzrakstījusi savu pēdējo gribu un notariāli apstiprinājusi visai smalki sadalītu mantojumu. Pusgadu pēc nāves bagātības nu ir sadalītas. Savu bērnu tēvu, bijušo ASV prezidentu Donaldu Trampu, viņa atstājusi bešā.

Lasīt vairāk

Šiverīgs skuķis? Skandālu rada pašmāju dizaina lampas atdarināšana par 25 eiro

Foto: Privātais arhīvs/publicitātes foto

Latviešu dizaina zīmols "mammalampa" plaši pazīstams ar Ievas Kalējas autordarbu – gaisīgo papīra pīņu lampu "Līgava", kuras cena zīmola mājaslapā svārstās no 444 līdz 788 eiro. Populārā novirziena "dari pats!" jeb DIY pārstāve Aiva ko līdzīgu izveidoja pati, un ar sasniegto palepojās sociālajos tīklos. Jaunā censone saņēma pārmetumus plaģiātismā, profānismā, idejas zādzībā, tostarp sarūgtinot arī pašu Kalēju.

Lasīt vairāk

Ballīšu lauvene Parisa Hiltone kļuvusi par māmiņu

Foto: Vida Press

Leģendārā ballīšu karaliene Parisa Hiltone nule nonākusi jaunā statusā – 41 gada vecumā viņa sagaidījusi savu atvasi. Bērns atnācis divus gadus pēc kāzām ar uzņēmeju Kārteru Rūmu.

Lasīt vairāk

Futbolists Pikē vairs neslēpj jauno mīlu – sabiedrisko attiecību studenti

Foto: Privātais arhīvs

35 gadus vecais spāņu izcilais futbolists Žerārs Pikē publikai parādījis savu jauno draudzeni – studenti, ar kuru viņš uzsāka romānu laikā, kad vēl bija kopā ar savu bērnu māti kolumbiešu dziedātāju Šakiru.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!