pildītas olas
Foto: Shutterstock
Vecgada vakarā un Jaunā gada agrā rītā atļauts našķēties ar visādiem labumiem, turklāt svētkiem piestāv kaut kas īpašs, izsmalcināts un ar glanci. Pildītās olas pilnvērtīgi pildīs savu funkciju, tāpēc aizlienē receptes un sarūpē gardu papildinājumu uzkodu servēšanai.

Kad olas novārītas un pamazām atdziest, var jau gatavot pildījumu. Un nav vien jāaprobežojas ar klasisko salikumu – majonēzi un sinepēm, jo pildījumā izcili garšos tunča, avokado krēms, garneles un pat mazsālīti gurķīši vai lasis. Iedvesmojies no mums un cel galdā gardas uzkodas!

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!