Foto: DELFI
Pat, ja šķiet, ka žēl tērēt "Raffaello", jo jau pats par sevi tas garšo debešķīgi, tomēr ir vērts kaut vienu reizi pagatavot šo kārumu – sajūsminātie mājinieki tevi uz rokām nēsās!
90Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
BISKVĪTAM:6 gab.olas6 ĒKmilti6 ĒKcukurs pēc garšasvaniļa1 TKcepamais pulveris1 šķipsnasāls KRĒMAM:230 gRafaello konfektes500 mlsaldais krējums200 gzemenes

Sagatavošana

1

Cep klasisko olu biskvītu (izsmeļošu pamācību lasi šajā rakstā): sakuļ olu dzeltenumus ar cukuru, vaniļu un šķipsnu sāls, atsevišķi – olu baltumus, iesijā miltus, cepamo pulveri, visu samaisa un lej mīklu ar cepampapīru izklātā plātī.

2

Cep iepriekš sakarsētā krāsnī 180 grādos apmēram 20-25 minūtes, līdz gatavs.

3

Gatavo biskvītu vēl karstu satin rullī un ļauj atdzesēties.

4

Kamēr biskvīts dziest, gatavo krēmu: "Raffaello" izņem no iepakojuma un sablendē smalkāk un, ņemot talkā mikseri, sakuļ ar saldo krējumu – nebēdā, ja kāda no mandelēm neizšķīst, jo kraukšķis krēmā gala rezultātam piešķir vēl papildu pievilcību!
*Starp citu, ļoti gardu "Raffaello" krēmu var pagatavot bez pašu konfekšu izmantošanas. Recepte pieejama šeit!

5


Zemenes sagriež nelielos gabaliņos.

6

Atdzisušo biskvītu atrullē un pārziež ar krēmu, pāri kaisot zemeņu gabaliņus. Ruleti satin un atstāj uz kādu stundu ievilkties.


Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!