![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/47d937b2-d3b3-41b9-a69d-84741b46a83a.jpg?w=576&h=313)
25Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
100 gsvaigas salātlapas3 gab.Mazpulcēnu krāsainās bietes100 gpekanrieksti150 gmīksts kazas siers1 gab.citrona sula un miziņa3 ĒKolīveļļa1 TKmedus pēc garšassāls pēc garšaspipari
Sagatavošana
1
Bietes nomizo un sagriež plānās šķēlītes. Iemarinē, aplejot ar citronu sulu, pievienojot citronu miziņas, olīveļļu, medu, sāli un piparus.
2
Atstāj uz 30 minūtēm garšām savilkties.
3
Apgrauzdē pekanriekstus uz karstas un sausas pannas.
4
Šķīvī kārto salātlapas, biešu šķēles, kazas sieru un riekstus. Visu pārlej ar biešu marinādi un pasniedz.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit